Stewardesse gav finger til passagerer

Et billede af en stewardesse, der giver fingeren til flypassagererne gik verden rundt og kostede hende jobbet. Siden blev hun genansat

Stewardessen Tatiana Kozlenko og billedet, der først kostede hende jobbet. Det var dog hverken hendes finger eller hendes flyselskab. (Foto: Vkontakte.com)
Stewardessen Tatiana Kozlenko og billedet, der først kostede hende jobbet. Det var dog hverken hendes finger eller hendes flyselskab. (Foto: Vkontakte.com)

Sociale netværk og job er langt fra altid nogen god cocktail. For selv om mange af os kan få lyst til at beklage os til omverdenen over chefen eller kunderne eller kollegerne, så kommer der sjældent noget konstruktivt ud af det.

Således heller ikke for en russisk stewardesse, der lagde et uheldigt billede ud på netværket Vkontakte.

Billedet af en 'fuckfinger' til passagerne blev viralt, efter det endte på Twitter, og Tatiana Kozlenko mistede sit job hos det russiske flyselskab Aeroflot.

LÆS OGSÅ:

Se også: Her er de lækreste stewardesseuniformer

Hun erkendte straks sin dumhed over for sine foresatte, men understregede, at det hverken var hendes finger eller sågar et fly, hun havde befundet sig om bord på. Hun havde blot tagget sig selv på billedet.

LÆS OGSÅ:

Se også: En stewardesse afslører alt

- Jeg betragter ikke mig selv som skyldig. Billedet blev lagt på min side. Jeg havde bare tagget mig selv på det. Hånden er ikke min. Flyet er ikke mit firmas. Jeg forstår ikke, hvorfor de ødelægger mit liv!!! Jeg beder om jeres hjælp og støtte, skrev hun efterfølgende på Vkontakte.

Og det virkede. Hun fik i den grad opbakning, og Aeroflot har nu genansat den unge kvinde på en seks måneders prøvekontrakt, skriver Sydney Morning Herald.

LÆS OGSÅ:

Se også: Turistbureauets fantastiske Facebookfejl

- Pigen var desperat efter at komme tilbage til jobbet. Hun var i stand til at vise ærlighed og professionel overlevelsesevne. Forhåbentlig vil passagerne vise forståelse, siger talsmand for Aeroflot, Andrei Sogrin.

SE OGSÅ:

Der er mange fordomme om stewardesser og piloter. Men hvad siger piloten til dem? (Vidcap) Danmark - 29. mar. 2012 - kl. 09:30 TV: Hvad synes piloten om de sexede stewardesser?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere