Her er de bedste råd til utroskabsrejsen

Se hvordan du skal gøre - eller se om din partner bedrager dig

Utroskab kan føre rigtig mange triste ting med sig. Men gør du det ordentligt, er risikoen for menneskelige tragedier mindre, synes at være læren fra utroskabsdatingsitet Victoria Milan. (Foto: Colourbox.com)
Utroskab kan føre rigtig mange triste ting med sig. Men gør du det ordentligt, er risikoen for menneskelige tragedier mindre, synes at være læren fra utroskabsdatingsitet Victoria Milan. (Foto: Colourbox.com)

Man kan mene om utroskab, hvad man vil. Men sagen er, at det har eksisteret lige så længe, som monogami har været kulturelt og religiøst foreskrevet.

Og har man endelig valgt at betræde syndens løgnagtige sti, kan man lige så godt gøre det med manér, og det betyder for manges vedkommende, at de tager på en elskovsferie forklædt som forretningsrejse eller lignende.

LÆS OGSÅ:

Se også: Ferien skal da bruges på affæren

Fordelene er åbenlyse. Man får kvalitetstid sammen med elskeren eller elskerinden uden konstant risiko for at blive opdaget, ligesom romantikken og erotikken oftest blomstrer op under fremmede lagener.

Men der er også mange risici forbundet med en sådan rejse, hvis man nu virkelig ikke ønsker, at partneren derhjemme skal opdage noget. Og således giver skandinavisk talskvinde for utroskabsdatingsitet Victoria Milan en række råd til, hvilke fodfejl man skal undgå, og hvad man i øvrigt skal gøre både før, under og efter rejsen.

LÆS OGSÅ:

Se også: Rejsen gør dig sexet

- Der er mange ting, man skal være opmærksom på, siger Dominika Peczynski til ekstrabladet.dk/ferie.

- Men det vigtigste overhovedet er, at så meget som muligt skal passe. Man skal ikke sige, at man tager til Rom, hvis man i virkeligheden rejser til Paris. Alle detaljer skal være i orden. Fra hvilket hotel man bor på til de steder, man spiser.

Det gælder med andre ord grundlæggende om minimere løgnene.

FØR DU REJSER
Man må altså ikke være for spontan og først dagen før afrejse fortælle partneren, at man tager af sted.

- Man skal plante tanken i hovedet på sin partner i god tid, fortæller Dominika Peczynski.

- Man kan jo lige slynge en uinteresseret bemærkning ud om, at man måske er nødt til at rejse et eller andet sted hen med jobbet om nogle uger. Og så skal man lade som om, man egentlig ikke har lyst. Kedelige møder og sådan.

- Tre dage senere siger man så, at det lader til, at denne her rejse rent faktisk bliver til noget.

LÆS OGSÅ:

Se også: Hvor rejser de utro hen?

Hun anfører desuden, at det kan være en god idé at have en på jobbet, som man stoler på. Hun eller han skal i givet fald kunne bekræfte, at man har været på rejse sammen. Det vil som regel ikke være nødvendigt, men kan være godt i en nødsituation á la: 'Hvis du ikke tror mig, så ring til min kollega Linda. Vi delte værelse.' Det forudsætter naturligvis, at du er kvinde ... Heteroseksuelle mænd bør bruge et mandenavn.

PÅ REJSEN
Og så er man nødt til at se ud som om, man tager på forretningsrejse, hvis det er det, man har sagt. Og mange kombinerer faktisk rigtige forretningsrejser med fornøjelse.

- Men hvis du siger, at du besøger familie, så må du også gøre det - og i øvrigt sørge for at købe gaver til dem og sådan. Og her er det jo helt afgørende, at du så også rejser derhen, hvor de er, og at du besøger dem, siger Dominika og tilføjer:

- Sørg for at ringe hjem. Snig dig ud på toilettet og ring hjem ofte. Sms'er er okay, men det er bedst at ringe. Sig at det er slemt at være der, og at du glæder dig til at komme hjem. At du nærmest lider.

LÆS OGSÅ:

Se også: Se top 20 over utroskabsbyer

Hun mener ikke, at lidt alkohol er en dum idé. For det virker ikke dumt, når du lidt beruset ringer hjem og fortæller, at du bare skal hjem på hotellet og sove, fordi du er træt.

Ellers er det også en god ide at hæve kontanter, så din kontoudskrift ikke afslører, hvilke steder du har spist, og hvilket frækt undertøj du har købt.

- Og lad så i øvrigt være med at bruge fælleskontokortet, siger Victoria Milan-talskvinden.

At du bestiller et dobbeltværelse behøver i øvrigt ikke at være mærkeligt. Det koster næsten det samme som et enkeltværelse og giver mere komfort.

- Desuden vil alle lidt bedre hoteller i øvrigt på opfordring skrive 'enkeltværelse' på regningen i stedet for 'dobbelt', bedyrer Dominika Peczynski.

LÆS OGSÅ:

Se også: Kun hver tiende har mere sex på ferien

Mange forretningsrejser foregår med fly eller tog. Og uanset hvor man skal hen, bør man ikke rejse sammen. Hvis man er med samme fly, må man lade som om, man ikke kender hinanden. Verden er lille, og man ved aldrig, hvem der genkender en.

Og når man er på hotelværelset og ringer hjem, er det vigtigt, at elskeren forstår, at han ikke skal skylle ud i toilettet eller hoste.

- Men vores medlemmer finder jo altid partnere, der har en partner i forvejen, så der er fuld forståelse for reglerne. Det kan være meget sværere, hvis man får en elsker, der er single, siger svenskeren, der i øvrigt selv er gift.

LÆS OGSÅ:

Se også: Her er fremtidens sexturisme

NÅR DU ER KOMMET HJEM
Det er vigtigt, at du har købt noget med hjem. Det distraherer.

- Men naturligvis kun hvis du er typen, der plejer at komme hjem med en gave. Man skal ikke ændre sine vaner.

- Hvis du plejer at købe blomster, skal du ikke komme med en diamantring, fortæller fru Peczynski.

LÆS OGSÅ:

Se også: Efter ferien kommer fortrydelsen

Hun mener, at det afhænger af flere faktorer, hvorvidt du skal tale meget om rejsen bagefter. Hvis det er din første forretningsrejse, så kan det være klogt at tale om, hvordan det var. Men ellers er det bare at gøre, som du plejer.

- Som udgangspunkt er det i hvert fald godt at fortælle, at det var anstrengende at være af sted.

Men endnu vigtigere. Du må under INGEN omstændigheder lige efter hjemkomst begynde skrive kærligheds-sms'er til elskeren, understreger Dominika.

LÆS OGSÅ:

Kvinder kan blomstre op og føle sig mere lækre ved at få opmærksomhed fra andre end deres partner. (Foto: Colourbox) Ferie - 17. aug. 2009 - kl. 12:02 Kvinder er mest utro på ferien

- Du er simpelthen nødt til at være helt tilstedeværende hos partneren. Vær 100 procent derhjemme, når du er kommet hjem.

Endelig lyder det sandsynligvis bedste råd af dem alle fra Dominka Peczynski. At det måske slet ikke altid er nogen god idé at være utro.

- For har du en meget, meget mistænksom partner, så skal du nok helt droppe denne slags rejser.

- Der fungerer kun med almindeligt mistænksomme eller ikke-mistænksomme partnere, ler hun.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere