Drop returbilletten og spar penge

Ofte betaler det sig at booke billetter fra to forskellige flyselskaber på ud- og hjemrejse

I mange tilfælde kan det godt betale sig at rejse med to forskellige flyselskaber. (Foto: Colourbox.com)
I mange tilfælde kan det godt betale sig at rejse med to forskellige flyselskaber. (Foto: Colourbox.com)

For rigtig mange danskere er det næsten blevet en fritidsbeskæftigelse at finde de billigste flybilletter.

Og her benytter de fleste nogle af de mange sites, der grundlæggende bruger en søgerobot til at gå ind og søge hos de forskellige flyselskaber og rejsebureauer som Travelmarket, Momondo, Viviro, Expedia, Skyscanner og mange, mange flere.

LÆS OGSÅ:

Se også: Stadig byernes by

Men det er ikke dem alle, der fanger de allerbilligste billetter af den simple årsag, at de ikke er gearet til at kombinere billetter fra forskellige flyselskaber.

Momondo er en af flysøgemaskiner, der har tilføjet muligheden og således øger chancen for at finde billige billetter, hvis man ikke har noget mod at flyve eksempelvis ud med Norwegian og hjem med Easyjet.

LÆS OGSÅ:

Se også: Fede apps til flittige flyrejsende

For en undersøgelse foretaget af Momondo for ekstrabladet.dk/ferie viser således, at det i cirka 40 procent af tilfældene bedst kan betale sig at kombinere flyselskaber til destinationer som Paris og Berlin.

Nogle gange er besparelsen blot 50 kr, mens der andre gange kan være et par hundrede kroner at spare, oplyser Momondo, der har søgt på weekendture tors. – man. fra marts til juni 2013.

LÆS OGSÅ:

Se også: Ti enkle tips til at spare penge på rejsen

Et eksempel kunne være, at brugeren søger efter returbilletter fra København til Paris - det koster i dette eksempel kr. 1.309 at købe en returbillet hos én udbyder, mens det koster kr. 848 at købe to enkeltbilletter hos to forskellige udbydere. Det er derfor billigere for brugeren at bestille de to enkeltbilletter.

- Vi indhenter millioner af priser på flybilletter hver dag, og nu gør vores teknologi det også muligt at sammensætte flyrejser på tværs af udbydere. Det kan give væsentlige besparelser for dem, der ikke har noget imod at bestille flyrejsen hos to forskellige udbydere, siger Pia Vemmelund, CEO i momondo.

LÆS OGSÅ:

Se også: Find den billigste flybillet med ny gebyrberegner

- Man skal selvfølgelig altid være opmærksom på, at flyselskaber har forskellige gebyrer - det kan være for at betale med bestemte kreditkort eller for at medtage bagage. Bestiller man flybilletter fra to selskaber, kan der derfor forekomme dobbelt gebyr, tilføjer hun.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere