Fucking træt af navn

Borgmesteren i Fucking, Østrig er træt af vittigheder. Og 13 skilte, der fører til Fucking, er blevet stjålet

Byen har måttet lægge navn til ikke så få platheder. Fucking, undskyld skal der lyde herfra.
Byen har måttet lægge navn til ikke så få platheder. Fucking, undskyld skal der lyde herfra.

Har du nogensinde været i Fucking, Østrig?

Sandt at sige har byen ikke det helt store at byde på, og de fleste turister kommer forbi blot på grund af byens vulgære navn.

Men de 104 indbyggere kan ikke længere klare mobberierne, og Fuckings borgmester vil nu have en navneændring.

LÆS OGSÅ:

Se også: Navnet er Fisse - John Fisse

Den lille by i det nordlige Østrig levede faktisk et liv i total onan... øh, anonymitet, indtil amerikanske tropper fik sig et velfortjent grin, da de opdagede den i slutningen af 2. Verdenskrig.

450 kvinder viste sig frem fra deres bedste side, da de satte ny rekord i 'Bikiniparade'. (Vidcap: Huffington Post) Udland - 8. mar. 2012 - kl. 10:01 TV: Værs'go! 450 kvinder i bikini

I de senere år er der blevet stjålet mere end 13 skilte, der fører til Fucking. Til gengæld har der været et enormt salg i postkort fra byen, der faktisk udtales 'Fu-king'.

LÆS OGSÅ:

Se også: Spis æg kogt i små drenges urin

Eksperter mener, at byens navn nedstammer fra Focko, der var en bayersk adelsmand, som levede i det sjette århundrede. Og den moderne stavemåde blev først til i det 18. århundrede, skriver skribenten Erica Ho på Time.

LÆS OGSÅ:

Se denne video med Ginger Valentine og mange flere videoer fra New Orleans Burlesque Festival på http://www.youtube.com/burlesquefest. (Vidcap) Udland - 16. jan. 2012 - kl. 14:04 Her er verdens frækkeste festivaler

- Folk er nu villige til at diskutere ændringer i måden, byen staves på. Men først skal alle fuckinger enes om, hvorvidt det skal ændres eller ej, siger borgmester i Fucking, Franz Meindl.

LÆS OGSÅ:

Se også: Spis hvepselarver, edderkopper og myreæg og red miljøet

Nogle beboere vil udskifte 'ck' med 'g' eller 'gg'. Der var en lignende afstemning tilbage i 2005, men beboerne kunne ikke enes, da alt for mange holdt alt for meget af Fucking.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere