Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Padborg er byen over dem alle

Se listen over de byer, vil helst vil overnatte i

Blandt de mange attraktioner i Padborg og omegn er supermarkeder, der sælger billige øl og sodavand. (Foto: Magnus Holm/Polfoto)
Blandt de mange attraktioner i Padborg og omegn er supermarkeder, der sælger billige øl og sodavand. (Foto: Magnus Holm/Polfoto)

Padborg. Måske tænker du mest på dåser med Tuborg, når bynavnet nævnes.

For Padborg er en absolut danskerfavorit, når vi fylder traileren op med dåseøl, chokolade og billig rødvin og kører tilbage over grænsen.

Noget tyder dog på, at vi også vælger at drikke nogle af øllerne dernede. For noget overraskende, er netop Padborg nummer et på listen over de byer, der har oplevet størst stigning i hotelsøgningen blandt danske brugere.

Således har den lille grænseby med knap 4.500 indbyggere oplevet en stigning på næsten 500 procent i september i forhold til samme måned sidste år, viser Hotels.com’s Hotlist for september 2012

LÆS OGSÅ: Se også: På cykel i Grænselandet På cykel i Grænselandet

Samtidig indtager den tyske grænseby Harrislee en syvendeplads på listen.

Vejle er på en andenplads med en stigning på mere end 400 procent i antallet af søgninger.

LÆS OGSÅ: Se også: Mojn og velkommen til fest Mojn og velkommen til fest

- Generelt er de danske byer rigtig godt repræsenteret på Hotels.com’s Hotlist for september. Så noget tyder på, at de mange danskere, der forventer at tilbringe eksempelvis efterårsferien i Danmark, har været i gang med at afsondre terrænet.

- Ud over Padborg, Vejle, Kastrup, Middelfart, Dragør og Ribe indeholder listen over de største stigninger på destinationer dog også en del både tyske og amerikanske destinationer, fortæller Yvonne Bonanati fra Hotels.com.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen