Øl til hunde

Når Fido skal forkæles, skal han da have en bajer

Bowser Beer fås i to varianter. Blandt andet en Beefy Brown Ale med oksekødsmag og en Cock-A-Doodle med hønsekødssmag.
Bowser Beer fås i to varianter. Blandt andet en Beefy Brown Ale med oksekødsmag og en Cock-A-Doodle med hønsekødssmag.

Hunden er menneskets bedste ven. Og hvad giver man sin bedste kammerat? En bajer, naturligvis.

Det ved Jenny Brown fra firmaet 3 Busy Dogs, der siden 2008 har haft succes med at sælge den egenudviklede Bowser Beer, der skulle gå særligt godt sammen med Bowser Bits, der er små saltkringler påført jordnøddesmør.

LÆS OGSÅ:

Se også: Nu kan du flyve med svinet

Men før dyrevelfærdsaktivister farer i flint, eller sundhedsmyndighederne fastsætter en maksimal ugentlig genstandsgrænse for henholdsvis Golden Retrievere og gravhunde skylder vi at fortælle, at øllet altså ikke indeholder alkohol eller kulsyre.

LÆS OGSÅ:

Se også: Her lægger de en rejseplan for dit kæledyr

- Nogle giver øllet til deres hunde med is eller hældt ud over hundemaden. Men de fleste hunde drikker det bare direkte af plasticflasken, siger Jenny Brown til NBC News.

LÆS OGSÅ:

Se også: Surfer-hund gør reklame for ø

Mange kæledyrsvenlige restauranter og hoteller har da også sat produktet på menuen, og flere steder følger en flaske eller to automatisk med, når man checker ind.

LÆS OGSÅ:

Se også: Ferie for hunde og katte-elskere

Hos Le Parc Suite Hotel i Hollywood, modtager gæsterne således en velkomstseddel underskrevet af 'pet relations director', Bella, der i øvrigt er en Bostonterrier, sammen med vand, madskål, et kæledyrsmagasin og en flaske Bowser Beer.

LÆS OGSÅ:

Må jeg komme med på ferie? Flere danskere siger ja, og deres firebenede venner med på sommerferie i Danmark. (Foto:Ekstra Bladet.) Ferie - 29. apr. 2010 - kl. 08:59 Flere danskere tager husdyr med på ferie

Stadig flere hoteller har fået øjnene op for kæledyrsejere. Og gør man noget ekstra for disses hund eller kat, så kan der være gode penge at tjene - ikke mindst i USA, hvor mange hunde og katte lever, spiser og bor bedre end landets fattige.

LÆS OGSÅ:

Se også: Brugte 176.000 på flybillet til sin hund

0 kommentarer
Vis kommentarer