TV: Gigantisk vandland midt i ørkenen

I Emiraterne ... hvor ellers?

Hvad kunne dog være mere naturligt end at anlægge et enormt vandland midt i ørkenen?

Unaturligt er det i al fald ikke, når man konstaterer, at det er i Abu Dhabi, der sammen med de andre arabiske emirater igen og igen gør det umulige muligt og gennemfører projekter, der strider mod enhver fornuft.

LÆS OGSÅ:

Alt er bare større i De Forenede Arabiske Emirater. Således åbner der i dag Ferrari World, som er intet mindre end 861.000 kvadratmeter stort. (Foto: AP) Udland - 4. nov. 2010 - kl. 14:28 Verdens hurtigste Ferrari-rutchebane

Man har allerede en Ferrari-forlystelsespark, lige som man er vært ved et årligt Formel 1 Grand Prix .

Men et vandland stod på turistministerens ønskeliste, og nu har man konstrueret et sådant med hele 43 vandbaserede forlystelser.

SE OGSÅ:

Se også: TV: Verdens vildeste vandrutsjebane

Det åbner sidst på året og strækker sig over mere end 15 hektar, og foruden vand vil der naturligvis også være restauranter, butikker og interaktive spil.

Håbet er, at man kan lokke turister væk fra naboemiratet Dubai, og der bliver da ifølge bygherren også tale om 'en af de ledende vandparker i verden'. Ikke så dårligt for en ørkenstat.

LÆS OGSÅ:

Se også: Besøg bindegale og dragende Dubai

Angiveligt har man konstrueret verdens første hydromagnetiske tornado.

Og bare rolig ... der er stadig penge i statskassen selv efter opførelsen af både Ferrari Park og det nye vandland. For Abu Dhabi, der er en del af De Forenede Arabiske Emirater, sidder på størstedelen af olien og er verdens tredjestørste olieeksportør.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen