TV: Flyv lavt og meget hurtigt

Se ud af cockpittet fra en F/A-18 Hornet, der flyver lavt over Californien

Hvis du nogle gange sidder der med bagdelen parkeret solidt i midtersædet og tygger på en trekantsandwich med en skive cheddarost og et salatblad og spekulerer over, om det var sådan en situation flyvningens pionerer havde forestillet sig luftfartens fremtid.

SE OGSÅ:

Her er den Reno-baserede flyproducent Aerions bud på en supersonisk business jet. Den ventes klar omkring 2020. Rejsetips - 3. sep. 2012 - kl. 10:29 TV: Her er den supersoniske fremtid

Så kan du måske tillade at drømme dig ud i cockpittet på et jagerfly, hvor piloten trods et grundigt fastspændt korpus oplever noget nær den ultimative luftbårne frihed, mens han med op til knap 2.000 km/t. penetrerer himmelen med et jetdrøn efter sig.

SE OGSÅ:

Udland - 31. aug. 2012 - kl. 07:24 TV: Den flyvende mand

I videoen foroven kan du således se ud af cockpittet på en F/A-18 Hornet, der overflyver bjerge og dale i det nordlige Californien.

SE OGSÅ:

Udland - 22. aug. 2012 - kl. 08:43 TV: I nyt Boeing-fly bliver krop og vinge et

Han kommer uhyre tæt på trætoppene, og det kræver sin mand (eller kvinde) og mere end fuld koncentration at manøvrere flyet rundt, som vi ser det her.

SE OGSÅ:

Udland - 22. aug. 2012 - kl. 07:21 TV: Se verdens korteste flyrute

Hvis du genkender interiøret uden selv at være jagerpilot, er det muligvis, fordi du har set det i film som 'Independence Day', 'Behind Enemy Lines' og 'Godzilla' - den fra 1998.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen