Annonce:
Annonce:

TV: Krydstogtskib skal være verdens største

Der skal være plads til 8.000 gæster og 2.600 ansatte

Annonce:
Følg Ferie

Hvis du synes, at Royal Caribbeans Oasis eller Allure of the Seas er enorme. Så bare vent til du ser World City-projektet.

Man vil bygge en række gigantskibe, der blandt andet skulle skabe jobs i arbejdsløshedsramte USA, og planen er, at blandt andet World City skal kunne rumme 8.000 passagerer samt 2.600 amerikanske arbejdere til at drive skibet såvel som at servicere gæsterne.

Der er hidtil investeret 60 millioner dollar i at udvikle krydstogtskibet, der - hvis det bliver produceret - vil blive det største i verden.

LÆS OGSÅ:

På kummerligt krydstogt med Kim Jong-il

Med 265.000 bruttotons og 2.800 gæstekahytter er det i den grad også en mastodont på bølgerne, og man kan da også - som navnet antyder - tale om en hel by.

Man agter blandt andet at tiltrække konferencegæster og dermed komme ind på det særdeles lukrative marked, der primært hører landjorden til.

Annonce:

Der skal være seks swimming pools, 17 restauranter, masser af barer, bistroer og caféer, 30 forretninger, en bibiotek, et museum og et galleri om bord på bæstet.

LÆS OGSÅ:

Her er de bedste rejseapplikationer til mobilen

Skibet skal være en symbol på amerikas genfødte industrielle storhed, og præsident for World City, Stephanie Gallagher, har i et åbent brev til Barack Obama anmodet ham om at omstøde en lov, der forhindrer finansieringen i et forsøg på at skabe amerikanske jobs til krydstogtskibe, der sejler under amerikansk flag.

Hun henviser til, at af de mere end 200 krydstogtskibe, der opererer på det nordamerikanske marked, er ingen af dem bygget i USA.

- Ingen af dem ansætter amerikanske besætningsmedlemmer, og ingen af dem betaler amerikansk indkomstskat af deres årlige milliardindtægter, siger Stephanie Gallagher.

Se meget mere af skibet i videoen foroven.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: