Tag på håndtaskemuseum

Mandens mareridt og divaens drøm: Et helt museum viet til håndtasker

En kvindes håndtaske er en meget vigtig del af påklædningen. Og for nogle endda endnu vigtigere end sko. (Foto: Colourbox.com)
En kvindes håndtaske er en meget vigtig del af påklædningen. Og for nogle endda endnu vigtigere end sko. (Foto: Colourbox.com)

Er du typen ( læs: kvinde), der slet ikke kan få håndtasker nok, så rejs straks til Sydkorea, hvor man netop har åbnet et helt museum viet til den lille uundværlige.

Er du omvendt typen ( læs: mand), der aldrig rigtig har forstået, hvorfor de der håndtasker, skulle være noget særligt, så læs i stedet videre her.

Simone Handbag Museum ligger på Garosugil i Gangnam, og vi kan godt afsløre allerede nu, at langt størstedelen af de besøgende kun har x-kromosomer.

Det skulle da også være en ganske særlig oplevelse at se de mange smukke tasker og lære mere om deres skiftende design gennem tiderne, lige som du får selve brugen og signalværdien sat ind i en historisk kontekst.

LÆS OGSÅ:

Se også: Her er kvindernes svar på Hooters

Udstillingen strækker sig over fem etager, og selve bygningen af museet har kostet 21 millioner kroner. Der er desuden indkøbt tasker til en værdi af 9,5 millioner kroner.

Hver udstillet mannequin er blevet designet og klædt på af 30 eksperter og designere, skriver CNN.

Du kan naturligvis købe masser af tasker i museets stueetage og på første sal og endda købe læder, alligatorskind og andre materialer, så du kan designe din egen håndtaske. Et alligatorskind koster cirka 6.500 kroner.

LÆS OGSÅ:

Se også: Verdens værste pizzafyld

Der er udelukkende udstillet europæiske tasker på museet, men Simone Acc. Collection Ltd., der ejer Simone Handbag Museum, agter også at opføre et museum for asiatiske håndtasker.

Museumskurator Dawn Chung bekræfter over for CNN, at der er langt mellem mændene på udstillingen.

SE OGSÅ:

Udland - 29. sep. 2011 - kl. 12:52 TV: Spis levende blæksprutte

- Det er kun naturligt, at mænd holder sig væk fra et så feminint emne. Som en af mine mandlige venner siger: 'Det er latterligt, at der overhovedet eksisterer et håndtaskemuseum. Jeg tager aldrig nogensinde min kæreste med derhen, Hun får bare idéer.'

1 af 3 Der er håndtasker fordelt på fire etager. (Foto: Simone Handbag Museum)
2 af 3 Åbningen tiltrak massevis af mennesker. (Foto: Simone Handbag Museum)
3 af 3 En kvindes håndtaske er en meget vigtig del af påklædningen. Og for nogle endda endnu vigtigere end sko. (Foto: Colourbox.com)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen