Stjerneguidet tur til New York

Her er Thure Lindshardts bud på, hvor du skal spise og slappe af

Thure Lindhardt mener, at Kava Café laver den bedste kaffe i hele New York. Her sad han og læste manus sidste sommer.
Thure Lindhardt mener, at Kava Café laver den bedste kaffe i hele New York. Her sad han og læste manus sidste sommer.

Thure Lindhardt misunder alle deres første tur til New York. Han ville ønske, at han selv kunne gøre det igen.

– Den første tur er altid helt fantastisk og speciel.

At gå rundt i gaderne, hvor alt bare ser ud som i en film, var en helt vild oplevelse for Thure.

I dag er Thure Lindhardt selv med i nogle af de film. Han er en af Danmarks største filmstjerner – en af dem, som meget vel kan have det helt store internationale gennembrud liggende lige rundt om hjørnet.

LÆS OGSÅ: Louise Hart: Mit New York

Thure har besøgt New York utallige gange og boet her flere gange, senest i tre måneder sidste sommer, da der var optagelser til den amerikanske filminstruktør Ira Sachs 'Keep the Lights On'.

Han var på en studietur sammen med Oure Efterskoles skuespil-linje, da Ekstra Bladet mødte ham i New York. Han underviser nogle uger hvert år og skulle vise rundt, hvor han har boet, filmet og mødt nogle af sine kollegaer.

LÆS OGSÅ: Kåre Quist: Nordsjælland et helvede når det pisser ned

Her fortæller han eksklusivt for Ekstra Bladets læsere om sit New York:

The Jane Hotel, 113 Jane Street

Et fedt hotel, som ligger lige ud til Hudson River. Et gammelt hotel, der er sat i stand for nogle år siden. De overlevende fra Titanic blev sejlet hertil og overnattede. Første gang Thure var i New York i 1994, boede han på hotellet for 15 dollar, nu koster et værelse 100 dollar.

Restaurant Café Gitane

På Jane Hotel ligger Café Gitane ved siden af receptionen. En rigtig god fransk restaurant som er til at betale, der er liv og rigtig hyggeligt.

Kava Café, 803 Washington St.

Denne café laver den bedste kaffe i hele New York. Der er en gårdhave, og om sommeren er det så skønt at sidde i en stille oase midt i byen. Det blev Thures stamsted sidste sommer, hvor han hver dag kom for at læse manus.'Keep the Lights On' blev optaget i området.

Se kavanyc.com.

Bar, The Standard Hotel

Den bedste udsigt og de mest fantastiske drinks fås på toppen af The Standard Hotel ... Wauuuuu! Og i gadeplan ligger The Standard Grill. En fabelagtig og tjekket restaurant, hvor Thure både har sat østers og bøf til livs.High Line Park, langs Hudson River

Den gamle højbane langs Hudson River, hvor der kørte godsvogne indtil 40'erne, er blevet omdannet til en fantastisk park, hvor der er liggestole og bænke. Her kan man hænge ud, sole sig, slappe af og hygge. Her er plantet de gamle planter, som området var fyldt af i helt gamle dage, inden indianerne kom! En del af parken åbnede i sommeren 2009, resten i sommeren 2011.

---

Find flybilletter til New York

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen