Se top 20 over utroskabsbyer

Rejseclassic: Hold øje med ægtefællen, hvis den næste 'forretningsrejse' går til et af disse rejsemål

Nordisk talskvinde for Victoria Milan, Dominika Peczynski, ville selv foretrække Las Vegas. Det er jo syndens by.
Nordisk talskvinde for Victoria Milan, Dominika Peczynski, ville selv foretrække Las Vegas. Det er jo syndens by.

' Start spreading the news', sang Old Blue Eyes om byen over dem alle.

New York er byen der aldrig sover - måske fordi nyhederne ikke er det eneste der spredes i New York.

Det gør utro danske kvindeben også.

I hvert fald ifølge en undersøgelse foretaget blandt de danske medlemmer af utroskabssitet Victoria Milan, hvor mænd og kvinder, der er i faste forhold, helt diskret kan møde hinanden og indlede hede affærer.

LÆS OGSÅ:

Se også: Ferien skal da bruges på affæren

- Jeg tror, at man kan være ret så anonym der. Jeg troede, at storbyerne ville være meget mere markante på listen end badeparadisstederne. Men New York vandt faktisk med en ret stor margin, siger skandinavisk talskvinde for Victoria Milan, Dominika Peczynski.

- Det er alt andet mere spændende at være i en storby, når man har en affære, end at ligge på en strand. I New York kan man være vågen døgnet rundt og finde på fjollerier, vurderer hun over for ekstrabladet.dk/ferie.

Mens drømmedestination nummer ét vel også byder på en del shopping for særligt sitets kvindelige medlemmer, så er nummer to på listen solrige Hawaii efterfulgt af svært tilgængelige og dyre, men vidunderlige Maldiverne.

SE OGSÅ:

Sexperterne - 14. jun. 2012 - kl. 15:37 TV: Sådan er utroskab hos naboerne

- Jamen, folk er jo forskellige. Og mange holder vel af bare at ligge og dase på stranden hele dagen med elskeren eller elskerinden.

- Men dette er jo altså de utros drømmedestinationer. Det er vel de færreste, der lige kan forklare ægtefællen, at de skal på en uges forretningsrejse til Maldiverne. Hvor rejser de utro faktisk hen?

- Som regel vælger man noget, der ikke ligger ret langt væk, så man kan tage på weekendtur. Det vil helt klart være inden for Europa. New York kan jo lade sig gøre i fire dage uden problemer.

LÆS OGSÅ:

Se også: Hvor rejser de utro hen?

- Rejser de utro rent faktisk til de steder, som de beretter til partneren derhjemme?

- Det er man nødt til. Der er jo flere måder, det ellers kan gå galt. Hvis du siger, du er i Berlin, og der så er en telefonsvarer, der taler japansk ... Det går ikke. Hotelregninger og kontoudtog kan også tjekkes efter. Det er nødt til at give mening. Man bliver så nemt afsløret. Altså, hvis man ikke tidligere har oplyst den faktiske destination til partneren, så må mit gode råd jo lyde: 'Gør det fremover'.

Dominikas egen drømmedestination, hvis hun skulle være utro (hvilket hun på det bestemteste bedyrer ikke at være), hedder Las Vegas.

- Det er jo syndens hovedstad. Og så kunne jeg samtidig vinde penge. Jeg er ingen gambler. Men en dag .... Det overrasker mig, at den ikke ligger længere oppe på listen.

LÆS OGSÅ:

Se også: Tag med stripperen til Las Vegas

- Måske fordi den ikke har et særligt romantisk ry?

- Jamen, det er den da med alle de film om den med flotte skuespillere. Og folk gifter sig der. Der ville jeg uden tvivl rejse til med min elsker. Nu har jeg jo ingen - men skulle jeg anskaffe mig en, så ville rejsen gå til Sin City.

Og så må Dominika håbe, at hendes mand ikke læser ekstrabladet.dk, hvis ellers hun en dag skal forklare ham, hvorfor hun skal alene på konference i Las Vegas ...

0 kommentarer
Vis kommentarer