5-stjernet charterferie for under 5.000,-

Rejs til varmen uden for sæsonen og spar tusindvis af kroner

Du kan komme afsted til varmen for under 500 kroner, hvis du kigger efter. (Foto: Colourbox)
Du kan komme afsted til varmen for under 500 kroner, hvis du kigger efter. (Foto: Colourbox)

Har du lyst til rigtigt at forkæle dig selv på hoteller i absolut topklasse, behøver det ikke koste en formue. Hvis du kan rejse uden for højsæsonerne, kan du bo på fantastiske hoteller uden at betale mere end kr. 5.000,- for en uges luksus.

Gran Canaria i december
Hos Falk Lauritsen har vi fundet et tilbud på det 5-stjernede hotel Lopesan Costa Meloneras Ressort Spa & Casino på Gran Canaria, hvor du med afrejse den 14. december kan komme afsted fra København i en uge til kun kr. 4.498,- per person. Rejser du en uge senere, altså i juleferien, er prisen kr. 10.848,- per person.

På hjemmesiden Tripadvisor.com, som blandt andet sammenligner hoteller, har brugerne bedømt hotellet til 86 procent og skriver blandt andet: 'Fremragende beliggenhed', 'Bedste hotel på Gran Canaria' og 'Fantastisk hotel'.

Læs mere her

Jordan i december
I Jordans største charterby Aqaba har vi fundet et tilbud fra Apollo Rejser på det 5-stjernede hotel Mövenpick Resort & Residence Aqaba. Kan du rejse den 5. december fra Billund, er prisen for et ophold kun kr. 3.948,- for 7 dage i dobbeltværelse. Ønsker du at tage af sted i juleferien, er prisen per person kr. 7.073,-

På Tripadvisor.com har hotellet en gennemsnitsbedømmelse på 82 procent og bliver blandt andet beskrevet med ord som: 'Smukt feriested' og 'Vidunderlig sommerferie'.

Læs mere her

Egypten i marts (vinterferie kontra marts)
Fra rejsebureauet Amisol har vi i marts fundet en rejse på det 5-stjernede Hotel Marriott Renaissance i Sharm El Sheikh i Egypten. Prisen for flybillet t/r fra København, samt 8 dages ophold med indkvartering i 2 værelses lejlighed med havudsigt er kr. 5.145,- per person med afrejse den 9. marts:

Ved afrejse i skolernes vinterferie er prisen kr. 8.145,- per person.

Læs mere her

Ovenstående er kun nogle få eksempler. Du kan finde mange andre luksuscharterrejser i søgemaskinen her på ekstrabladet.dk, hvor du også finder mange andre billige rejser.

Find selv flere billige rejser her

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere