Fire fede fjerne skisportssteder

Udvid horisonten og tag laaaangt væk på skiferie

(Foto: Avlxyz)
(Foto: Avlxyz)

En skiferie behøver ikke kun at gå til europæiske ski-byer som Trysil, Wagrain og Hemsedal. Både Asien, Oceanien, Nordamerika og Sydamerika byder på spændende pister.

Du kan forlænge vinterferien og få en skioplevelse ud over det sædvanlige i lande som Australien, Japan, Canada eller Argentina.

Læs også: Godt bord på restauranten hvis du ser godt ud

Ferie har fundet fire af de fedeste utraditionelle skidestinationer.

Sommerski i Australien
Den australske højsæson for ski ligger fra juni til tidlig oktober, hvilket gør landet down under til et oplagt sted at tage hen, hvis du ikke kan få nok af det hvide pulver og gerne vil holde skiferie året rundt.

Det populære skisportssted Mount Buller ligger bare tre timers kørsel fra storbyen Melbourne på den australske sydkyst, så hvis familien ikke ønsker at bruge hele sommerferien på ski, kan I sagtens kombinere en storbyferie i det australske med en smuttur til løjperne.(Foto: Thomas Borberg)
(Foto: Thomas Borberg)


Paradis for skientusiaster
Canada står højt på ønskelisten over drømmedestinationer hos mange skientusiaster, især på grund af den fantastiske snekvalitet, landet byder på. Banff-området kombinerer de tre skiområder Mount Norquay, Sunshine Village og Lake Louise Ski Area, hvilket burde garantere noget for enhver smag og ethvert niveau.

Læs også: Guide: Juleshopping i Paris

Skisæsonen løber fra november til april, så hvis flyveturen føles for lang for kun en uges ophold, kan du overveje, om julen skal tilbringes på de canadiske pister – så er der garanti for hvid jul.(Foto: visions of Domino)
(Foto: visions of Domino)


Solopgangsski i Japan
I det japanske Dynaland kan du starte dagen på ski allerede kl. 5 om morgenen, hvis du er den morgenfriske type.

Se solen stå op over løjperne, og hop på den første lift. Så er du garanteret en lang dag på pisterne med fuld valuta for pengene – for Japan er ikke ligefrem den billigste skidestination, du kan tage til. Du kan vælge imellem 18 forskellige bakker, løbe op til fire km på den længste pist, og på toppen kan du komme direkte over til naboen, Takasu Snow Park. Den japanske skisæson starter i december og fortsætter til april.(Foto: Tsuda)
(Foto: Tsuda)


Verdens sydligste skisportssted
Sydamerika byder på mere end indianer-ruiner, røde bøffer og vin. Her kan du også få nogle uforglemmelige oplevelser på ski. Både Argentina, Chile og Bolivia har udfordrende skisportssteder, men det mest eksklusive resort er Cerro Castor i Argentina, fordi det ligger så langt mod syd.

Læs også: Her er den ultimative ferie for gamere

Skidestinationen er det sydligste turistspot i verden, og den ligger tre timer og tyve minutters flyvning fra Buenos Aires. Sæsonen løber fra juni til september, så en skiferie i Argentina kan sagtens kombineres med et sommereventyr i Buenos Aires.(Foto: Guillebot)
(Foto: Guillebot)


0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere