Inviter kæresten på romantisk forårsferie

Venedig, Paris eller Rom - eller hvad med et dansk kroophold?

Romantikken blomstrer bare bedre på et hotelværelse end derhjemme. (Foto: Colourbox.com)
Romantikken blomstrer bare bedre på et hotelværelse end derhjemme. (Foto: Colourbox.com)

Hvis du allerede bestiller nu, er der gode muligheder for at finde en miniferie enten med afrejse på Valentinsdag eller til at give som gave på Valentinsdag. Vi sætter fokus på 3 af de mest romantiske rejsemål i Europa og kommer også med et dansk alternativ.

O sole mio i Venedig
Man kommer ikke uden om Venedig, når man skal tale om de mest romantiske byer i Europa. Udsigten fra kanalerne til gamle paladser og vandets beroligende klukken kan nemlig skabe ekstra liv i ethvert parforhold. Ønsker I at nyde dette helt for jer selv, kan I leje en robåd, hvilket er både billigere og mere fredeligt end at blive staget rundt i en gondol. Aftenen i Venedig er klart den bedste: her er mange af turisterne forsvundet, og det er et perfekt tidspunkt til at tage en spadseretur og nyde månen spejle sig i kanalerne. Afslut aftenen på en italiensk restaurant med rødternet dug og tændte, dryppende stearinlys.

Søg flybillet her

Søg hotel her

Romantik i byernes by
Når man siger romantisk ferie, tænker de fleste først på Paris, og det er da heller ikke uden grund. Lysets by, byernes by, kærlighedens by er tillokkende for forelskede par fra hele verden. Sæt jer på en bænk, og kig op på den hvide Sacre Coeur kirke. Gå en tur langs Seinen i måneskinnet, nyd udsigten fra toppen af Eiffeltårnet, eller nyd en romantisk middag på en af de mange små restauranter eller caféer, hvor mange byder på live-musik om aftenen.

Se også: Stadig byernes by

Søg flybillet her

Søg hotel her

Tag kæresten på en romantisk forårsferie
Italiens hovedstad er også et yndet rejsemål for mange par, der ønsker en lille ferie, hvor de kan nyde hinandens selskab. Alt er specielt i Rom, hvor du kan føle den italienske passion og på samme tid mærke historiens vingesus. Slap af ved et springvand, nyd nogle dejlige dråber skøn vin på en af de mange vinbarer, spadsér hånd i hånd ad brostensbelagte gader, og slut aftenen på en skøn italiensk restaurant.

Søg flybillet her

Søg hotel her

Weekendophold i Danmark
En romantisk ferie behøver ikke at inkludere en rejse til udlandet, da der er masser af muligheder for at forkæle hinanden i Danmark. Har du mindre tid eller et mindre budget, er en miniferie på et slot, en kro eller måske et badehotel også en dejlig gave. Via dealsites såsom takeoffer.dk kan du finde ophold med stor rabat, men det kan også betale sig selv at søge efter gode priser på Google.

0 kommentarer
Vis kommentarer