Her er penisfesten over dem alle

I Kawasaki har man netop afholdt Kanamara Matsuri, hvor man fejrer jernlemmet, der besejrede den onde vagina med tænder

Millionbyen Kawasaki er på den anden ende, når den årlige penisfestival løber af stablen. (Vidcap)
Millionbyen Kawasaki er på den anden ende, når den årlige penisfestival løber af stablen. (Vidcap)

Halvdelen af os er ualmindeligt glade for at have den, og ikke så få fra den anden halvdel er ualmindeligt glade for at få den lejlighedsvis.

Vi taler naturligvis om det mandlige forplantningsorgan. Sjoveren, svaberen, sultanen, staven, slangen, stangen - eller slet og ret pikken.

Se også: Den skæve penis i Pisa

Her til lands - og da slet ikke i disse postfeministiske tider - har vi ikke valgt at hylde den blåpandede helt, men det er der andre, der gør. For eksempel japanerne.

I Kawasaki har man således netop fejret Kanamara Matsuri, der betyder noget i stil med Festivalen for Jernlemmet. Det er en ældgammel tradition, hvor man fejrer og beder om fertilitet, lange ægteskaber og fødsler af sunde børn. Og i moderne tider benytter man tillige arrangementet til at oplyse om seksuelt overførte sygdomme.

Se også: Her får du verdens bedste penis

I 1600-tallet bad de lokale prostituerede om beskyttelse mod netop disse lidelser overført ved den ældgamle seksualakt, mens omdrejningspunktet er en fabel om en djævelsk vagina med tandsæt, der angiveligt skulle kastrere unge mænd på deres bryllupsnat.

Den blev overvundet af en smed, der pressede en jerndildo ind i hende og på den måde overvandt den besatte 'vagina dentata'.

Se også: Her kører de den for alvor ind med penis

Under festen finder du det mandlige lem i alle udformninger og størrelser, og du kan godt regne med, at det meste, du kommer til at stoppe i munden den dag, har pikfacon.

Der går næsten et år, før du igen kan tage del i japansk penisfestivitas, men har du planer om at rejse til Den opgående sols land, så er det første weekend i april.

Se også: Fire præsidenter - én penis

0 kommentarer
Vis kommentarer