Laber kokain-kok får særlig rejsetilladelse

Nigella Lawson har fået særtilladelse til at rejse ind i New Zealand efter smertefuld kokainsag

Kendis-kokkens privatliv er i det seneste år blevet udstillet. Det har haft store konsekvenser for den 54-årige kvinde. (Foto: AP)
Kendis-kokkens privatliv er i det seneste år blevet udstillet. Det har haft store konsekvenser for den 54-årige kvinde. (Foto: AP)

Hun er kendt som hende tv-kokken, der kan få mænd i alle aldre til at se med, når hun på skærmen taler om syndig chokolade og hemmelige laster, mens honning i slowmotion drypper ned på cupkagerne og kamerafilteret og den tilhørende musik mest af alt får det til at minde om en softcore-pornofilm.

Se også: 'Varm lort i en pose' - mesterkok kritiseret

Men den 54-årige Nigella Lawson har i de seneste måneder været igennem den mindre flatterende side af mediemøllen, da det i forbindelse med en retssag (mod hendes tilsyneladende voldelige eksmand) er kommet frem, at hun har brugt kokain.

Hele fire gange tog Charles Saatchi kvælertag på konen, Nigella Lawson. (Foto: John Gordon/Scanpix Denmark) Kendte Se alle billederne: Her tager manden kvælertag på NigellaPaparazzier fangede Nigellas eksmand, rigmanden Charles Saatchi, i at tage kvælertag på hende på en restaurant i London.
Paparazzier fangede Nigellas eksmand, rigmanden Charles Saatchi, i at tage kvælertag på hende på en restaurant i London.


Det har blandt andet resulteret i, at de amerikanske myndigheder har forbudt hende indrejse i landet.

Se også: Narko-Nigella smidt af fly

Næste måned skal hun så til New Zealand, hvor hun skal optage en reklame for en chokoladevirksomhed, og den rejse var altså i fare for at blive aflyst, da man som udgangspunkt følger de samme retningslinjer som USA.

- Da hun var blevet udelukket fra et andet land, så var det ikke muligt for hende at få et indrejsevisum til New Zealand, med mindre hun fik en særtilladelse.

Se også: Blodprøve kan sende Nigella til USA

- Men det fik hun, og hendes visaansøgning blev godkendt, siger en talsmand for Nigella Lawson til Sydney Morning Herald.

Hun blev tidligere på måneden i Heathrow forhindret i at boarde et fly til Los Angeles, hvor hun før har lavet optagelser til tv-programmet 'The Taste'.

Se også: Michelinstjerner til filmstjerner

De amerikanske indrejsemyndigheder forbeholder sig retten til at afvise folk, man mistænker for at have taget stoffer. Også selv om de ikke er dømt.

Nigella har indrømmet i retten at have prøvet kokain to gange, men at hun på ingen måde har været en regelmæssig bruger.

0 kommentarer
Vis kommentarer