Smidt ud af landet for upassende tatovering

Engelsk kvinde blev smidt ud af Sri Lanka. Myndighederne fandt hendes Buddha-tatovering blasfemisk

Mange mennesker har en Buddha-tatovering på kroppen. Men det vil i de fleste tilfælde ikke forhindre dem i at rejse ind i Sri Lanka. (Genrefoto)
Mange mennesker har en Buddha-tatovering på kroppen. Men det vil i de fleste tilfælde ikke forhindre dem i at rejse ind i Sri Lanka. (Genrefoto)

Du har måske set så grimme tatoveringer, at du ville ønske, at vi i Danmark havde en lov mod den slags.

I Sri Lanka derimod tager man tatoveringer anderledes alvorligt. Så alvorligt at en britisk kvinde blev smidt ud af landet for den hudindgraverede tegning på overarmen, der forestillede Buddha.

SE TATOVERINGEN HER

Se også: Orgi-E: Sådan bliver du Vestegnet

Hun nåede aldrig længere ind i landet end den internationale lufthavn i Colombo, før hun blev anholdt og stillet for en dommer, der beordrede hende sendt tilbage til England.

Det er ikke første gang, det overvejende buddhistiske Sri Lanka har vist nultolerance over for blasfemi. I 2012 blev tre franske turister idømt seks måneders fængsel, sat ned fra fem år, for at kysse en Buddhastatue på en respektløs facon.

Ferieredaktionen på ekstrabladet.dk tager ingen chancer. Man ved aldrig, om FBI skulle finde på at læse med. Udland - 31. jan. 2012 - kl. 09:14 Turister smidt ud af USA efter Twitter-joke

Og så blev rapperen Akon i 2010 forhindret indrejse i landet på grund af en musikvideo, hvor sparsomt klædte kvinder dansede foran en Buddhastatue.

Her på redaktionen havde vi slet ikke opdaget statuen, hvis ikke vi var blevet gjort opmærksomme på den. Noget andet fangede vores øjne ...

0 kommentarer
Vis kommentarer