Lego-par rejser verden rundt

Dette Lego-par har sandsynligvis rejst mere i det seneste år, end du har

Craig McCartney og Lindsey Haggerty er begge 31 år gamle. Men er der noget, de elsker mere end de fleste, så er det at lege med Lego.

De to skotter er samtidig vilde med at rejse og fotografere. Og de tre ting kombineret er næsten garanti for morskab.Legoland i Billund..
Legoland i Billund..
London Underground - nu i Lego

De har fået tusindvis af følgere på blandt andet Facebook ved at forevige deres lego-alter egoer i en række klassiske turistpositurer rundt omkring i verden - herunder England, Frankrig, Portugal, Spanien, Laos, Vietnam, Malaysia, Thailand og naturligvis Lego-arnestedet Danmark.Den lille Havfrue, København.
Den lille Havfrue, København.


Parret har taget billeder i både Billund og København.

Lego-dronning bliver verdens dyresteAlbufeira, Portugal.
Albufeira, Portugal.


- Jeg prøvede at finde på noget at give min kæreste i 30-års fødselsdagsgave, og jeg fandt et lille Legokamera. Det inspirerede mig, da vi rejser så meget, vi kan.

- Lindsey har altid kameraet, så hun kan tage billederr, mens jeg holder kortet og en taske med vores ting.South Australia.
South Australia.
Gigantisk Legomand i politiets varetægt

- Så jeg byggede to legofigurer, der skulle repræsentere os, siger Craig McCartney til den britiske avis Daily Mail.

Han fortæller ligeledes, at man vil bliver overrasket over, hvor lang tid det faktisk tager at lave opstillingerne. Og selv den mindste brise kan vælte dem.Notre Dame, Paris.
Notre Dame, Paris.