Romantisk getaway: Singlernes favoritbyer

Her vil singlerne helst inviteres på ferie

London er nummer 5 på listen. Foto: MartieSwart/Flickr
London er nummer 5 på listen. Foto: MartieSwart/Flickr

Skal de danske singler vælge, så vil 57 pct. af både mændene og kvinderne heller på storbyferie end på badeferie på deres første længere tur med en date. Men der er lidt uenighed om, hvor tidligt i datingprocessen sådan en tur kan ligge. 84 pct. af kvindernes mener, at den først bør ligge, når parterne har lært hinanden lidt bedre at kende. Så tilbageholdende er mændene ikke. Næsten halvdelen (43 pct.) af de mandlige singler er nemlig åbne for idéen om en weekendtur som første møde. Det viser en undersøgelse udarbejdet for Match.com og Hotels.com.

Start i et lidt lavere gear
Generelt er det en god idé, at første date ikke bliver for overdrevet. Ellers risikerer man at sætte den anden part af daten i en unødvendig ubehagelig situation, mener Anna Bofeldt, marketingsansvarlig for Match.com i Norden.

- Det er vigtigt, at man planlægger noget simpelt, når man skal på den første date som f.eks. en kop kaffe, en middag eller en gåtur. Hvis man planlægger ting, som kræver for meget engagement som f.eks. bungyjump eller en weekendtur i udlandet, så kan man sætte sin date i en akavet position, da daten måske vil føle, at han eller hun skylder noget tilbage. Daten bliver mere succesfuld, når man fjerner alt pres og starter ud med en hyggelig snak over en god kop kaffe og gemmer den romantiske getaway til et senere tidspunkt, siger hun.

Her vil singlerne helst hen
Når det så er blevet 'det senere tidspunkt', som Anna Bofeldt taler om, er storbyferier med lækker mad og inspirerende kunst og kultur singlernes favorit. Og her er den romantiske, franske hovedstad ifølge undersøgelsen, der er foretaget blandt danske singler, den sikreste destination at satse på, hvis du planlægger at invitere din date på tur. Paris er nemlig singlernes foretrukne europæiske storby til romantiske getaways.

 

Top 5: Her vil singlerne helst på romantisk getaway

  1. Paris
  2. Rom
  3. Venedig
  4. Barcelona
  5. London

 

1 af 5 Barcelona er nummer 4 på listen. Foto: FlavioEnsiki/Flickr
2 af 5 Venedig er nummer 3 på listen. Foto: ArturStaszewski/Flickr
3 af 5 Rom er nummer 2 på listen. Foto: MoyanBrenn/Flickr
4 af 5 Paris er selvfølgelig singlernes foretrukne destination til en date. Foto: MoyanBrenn/Flickr
5 af 5 London er nummer 5 på listen. Foto: MartieSwart/Flickr
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere