TV: Er dette verdens vildeste hotelpool?

Udstyret med undervandshuler og 42 meter dyb

Der er swimmingpools som den slags er flest, og så er der dem, der giver sug i maven og i sig selv kan lokke turister til, selvom de næsten fremstår skræmmende.

En af de sidstnævnte står nu klar i Montegrotto Terme i Padova i Italien. Den åbnede i juni, og ligner fra start et potentielt tilløbsstykke for vandhunde, for det der ligger under vandoverfladen. Langt under vandoverfladen.

Poolen, der er placeret inde i Hotel Millepini Terme, er således 42 meter dyb, hvilket har sikret den optagelse i Guiness Book of Records, som den dybeste swimmingpool i verden.

Man kan således roligt lave bomben uden at ramme bunden.

Den er dog primært tiltænkt dykkere, der gerne vil prøve sig at på stor dybde. For at gøre det ekstra interessant er poolen udstyret med huler og stiger. Da der også er store vinduer, så kan interesserede følge med udefra. Det hele udtænkt af arkitekten Emanuele Boaretto.

(artiklen fortsætter under billedet)

 

Poolen rummer 4,3 millioner liter vand, og man behøver ikke frygte gradvist koldere vand mod bunden. Vandets temperatur holdes på mellem 32 og 34 grader. Dykkere behøver altså heller ikke spekulere i dykkerdragter.

Planen er, at poolen både skal kunne bruges af dybhavsdykkere, og til fridykning.

Se flere billeder fra poolen og åbningen af det i galleriet herunder:

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere