Fire fede hoteller på Ibiza

Børnepool eller poolparty med DJ's? Den spanske ferieø byder både på festlig luksus og familievenlige resorts

Hotel Destino Pacha Ibiza Resort. (Foto: PR)
Hotel Destino Pacha Ibiza Resort. (Foto: PR)

Er du til glamour eller bare en omgang god gammeldags charterrejse, hvor du bare kan ligge ved poolen hele dagen og adlyde din mave, når den gør opmærksom på sig selv? Her er fire af Ibizas fedeste hoteller alt efter, hvad du er til.

1. Atzaro
Kigger du i den ene retning, ser du buddhastatuer, og kigger du i den anden retning, ser du hvidkalkede spanske huse. De forskellige stilarter er en hyldest til øens mange kontraster, og uanset hvilket hjørne du vælger at slå dig ned i på boutiquehotellet Atzaró vil du få en intim oplevelse.

Læs også: Tag til Bali - en rigtig paradisø

Her skal du komme med din kæreste for at ligge på store kongesenge i den romantiske have, bade i de lave, aflange bassiner og se solnedgangen over Ibizas marker. Selv om eller netop, fordi Atzaró ligger ude på landet, er der mange muligheder på selve hotellet.

Der er både et spa-område, koncerter, kunst, yogatimer og forskellige slags restauranter. Priser fra: 370 euro (2760 kr.) for en uge for to personer i højsæsonen.

Mere info på: www.atzaro.com

Atzaro
Atzaro

(Foto: http://www.travelbusy.com/gallery/)

2. Hotel Destino Pacha Ibiza Resort
Slår du op i ordbogen under ordet 'stilet', burde der være en beskrivelse af hotellet Destino Pacha Ibiza Resort. Her er strandsengene runde, ovale eller buede, lobbyen ligner et hyggeligt museum holdt i hvid med lange grå gardiner hængende fra det meget høje loft.

Der er kælet for detaljerne på alle værelser, og udsigten er upåklagelig over havet og klipperne i Cap Martinet – tæt på den populære strand Playa de Talamanca. Ud over stilen og den luksuøse hoteloplevelse får du også den ægte Ibiza-stemning med internationale DJ's, der spiller på hotellet.

Læs også: Fem gode råd: Sådan får du den billigste charterferie

Hotellet har en aldersgrænse på 18 år. Priserne ligger i den dyre ende, og du skal booke et værelse mange måneder i forvejen. Priserne fås ved reservation.
 

3. Hotel Invisa: Figueral Beach Resort
Er vi i en slags by, eller er vi på et hotel? Det store all inclusive hotelresort er så stort, at du med fordel kan cykle fra den ene ende til den anden. Og så stort, at du faktisk ikke lægger mærke til, at der på en fuldbooket dag kan være 2000 mennesker på resortet. Stedet består af to dele: Cala Blanca og Cala Verde, som ligger lige ved siden af hinanden.

Det er stedet, du skal komme med din familie. Der er både flere børneaktiviteter, vandland og børnepools, men der er også en lækker luksusafdeling kun til voksne. Her kan du drikke drinks i store prinsessesenge, mens du nyder udsigten over de omkringliggende bjergeEn uge i højsæsonen for to voksne og to børn fås fra cirka 18.000 kr.Hotel Invisa: Figueral Beach Resort. (Foto: Parastou Booyash)
Hotel Invisa: Figueral Beach Resort. (Foto: Parastou Booyash)


4. Ushuaïa
Leonardo di Caprio har været der, og det har rige oliesheiker også – på Ibizas måske hotteste hotel, Ushuaïa. Her starter musikken ved poolen om morgenen. Om dagen er der dansere ved beach clubben, og om natten giver internationale DJ's som David Guetta, Avicii og Luciano estravagante koncerter.

Læs også: Hold påske i Italien

Måske kommer der kvinder flyvende fra luften under koncerten, måske bliver publikum blæst igennem med røgmaskiner, og måske bliver du overrasket af kæmpemæssige isbjørne på scenen. Én ting er sikkert, og det er, at det er underholdende.

Priser for to personer i en uge i højsæsonen fra cirka 24.000 kr. Værelserne er lækre superior værelser.Ushuaïa. (Foto: Parastou booyash)
Ushuaïa. (Foto: Parastou booyash)


Ekstra Bladet var inviteret til Ibiza af Spies.

0 kommentarer
Vis kommentarer