Ibi Makienok: Vild med Asien

Tv-værtinde Ibi Makienok har altid været betaget af de eksotiske lande i Østen – højst på listen over fremtidige rejsemål står japanske Tokyo

Tv-værtinden drømmer om at opleve Tokyos farver og puls. Foto: Moyan Brenn/Flickr
Tv-værtinden drømmer om at opleve Tokyos farver og puls. Foto: Moyan Brenn/Flickr
Følg Ferie

Jeg har altid drømt om at besøge ...

- Det er et stort ønske for mig at komme til Japan – jeg har altid været meget fascineret af Asien og har rejst en del i Thailand, på Bali og på Filippinerne, men ikke Japan. Jeg vil gerne opleve det høje gear i storbyen Tokyo samt den unge befolkning med deres farverige tøj og musikkultur.

- Lige så meget vil jeg gerne opleve stilheden, det historiske og det anderledes æstetiske, som man finder på landet i Japan med kirsebærtræerne, der afblomstrer, kimonoerne, rismarkerne og de gamle templer.

Ibi Makienok er klar til flere oplevelser i Asien. Foto: PR
Ibi Makienok er klar til flere oplevelser i Asien. Foto: PR
 

Min sidste ferie var til ...

- Gik til Aruba med min mand. Jeg har været meget i Caribien i mit liv – både på solorejser, men også på bådrejser – og det er bare generelt et paradis med dejlige mennesker.

- Aruba havde ingen af os besøgt, og det var et godt valg i december måned. Det var meget varmt, dog lidt blæsende, hvilket nok er grunden til, det også bliver kaldt The Windy Island.

- Der var lækre strande, dykkemuligheder, vidunderlige måltider og rendyrket afslapning med firbenede naboer i form af smukke kamæleoner, der gik rundt mellem paraply-drinks og klip-klappere.

Min næste ferie går til ...

- Jeg rejser jo en del, da min mand spiller fodbold i Palermo på Sicilien, Italien – og netop derfor har vi valgt at holde dansk sommer. Vi har lige købt et sommerhus, som vi vil gå og små-fikse lidt på – bl.a. skal vi lave en bålplads, en urtehave og et anneks, og det bliver møghyggeligt.

- Vi tager dog nok nogle afstikkere til London og til Disneyland i Paris med min søn, Anakin.

LIGE NU
BREAKINGBREAKING

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksens styre er taget til fange

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind