Mænd er (også) vilde med storbyferie

... så det er altså ikke kun kvinder, der vil shoppe og sippe latte i London, Paris og New York

Shoppingture på storbyferien er ikke kun forbeholdt kvinder, og for rigtig mange mænd er en ferie i en af verdens storbyer den foretrukne måde at holde fri på, viser ny undersøgelse. Foto: Colourbox
Shoppingture på storbyferien er ikke kun forbeholdt kvinder, og for rigtig mange mænd er en ferie i en af verdens storbyer den foretrukne måde at holde fri på, viser ny undersøgelse. Foto: Colourbox

Foråret er traditionelt højsæson for storbyferie.

Og selv om vi måske tror, at de fleste mænd helst vil bestige bjerge, cykle lange ture i kuperet terræn eller spille golf i solen, forholder det sig i virkeligheden helt anderledes.

Det er nemlig ikke kun kun kvinder, der ser frem til at slentre i Covent Gardens hyggelige gader, sippe cappuccino med udsigt til Colosseum og shoppe i de gennemførte flagship stores på 5th Avenue.

Det viser en undersøgelsen, Apollo har foretaget blandt mere end tusind danskere.

Mænd elsker nemlig – ligesom rigtig mange kvinder – også storbyferien, og faktisk peger hver anden mand på, at storbyferie er den foretrukne ferieform.

Storbyferien topper dermed listen over den type ferier, som mænd oftest foretrækker.

At både mænd og kvinder oftest peger på storbyferien som deres foretrukne beskæftigelse, når kalenderen står på ferie, gør storbyferien til danskernes absolutte darling.

Dette mærkes blandt andet hos Apollo, hvor man for nylig har åbnet op for muligheden for også at bestille fleksible rejser til bl.a. alverdens storbyer, men med den pakkerejse-garanti, som vi kender fra blandt andet charterferien.

- Det er naturligvis stadig charterferier, vi sælger mest af.

- Men her til foråret kan vi virkelig mærke, at mange for det første har fået øjnene op for, at det her er et produkt, vi også tilbyder – og så er storbyferien bare populær. Det handler om den alsidighed, som storbyferien har.

- Vi kan få kultur, underholdning, shopping, god mad og ofte måske også strand eller pool på én og samme ferie – og måske endda i løbet af en forlænget weekend.

- Og selvfølgelig er både mænd og kvinder vilde med det, siger Glenn Bisgaard, der er kommunikationschef hos Apollo.

Fælles for begge køn er desuden, at charterferien kommer ind på en andenplads på listen over foretrukne ferieformer, mens aktiv ferie indtager en anden plads.

1 kommentar
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere