Nu igen: Her knækker gangbro under turister

Endnu en gang(bro): Igen er en flok turister involveret i et uheld med en gangbro

Her sender gangbroen turisterne på hovedet i floden.

Fire franske turister, der i starten af september var på vandretur i de new zealandske natur, fik sig en forskrækkelse af de helt store, da de krydsede en gangbro, som ikke kunne holde til deres vægt.

I modsætning til den 180 meter høje kinesiske gangbro, som slår revner under turisterne, var den new zealandske bro dog 'kun' otte meter høj.

De fire franskmænd var i gang med at tilbagelægge en af New Zealands store vandreruter, da uheldet skete, skriver Sydney Morning Herald.

En af turisterne filmede vandreturen med et kropsmonteret kamera, og på optagelserne kan man se og høre hvordan broen giver efter, da turisterne befinder sig cirka midt på den. Se optagelserne over artiklen.

Tre af de fire franskmænd blev sendt en tur i floden otte meter under dem, mens den sidste formåede at holde sig på broen. Alle slap de uden skader, og var i stand til at fortsætte vandreturen efterfølgende.

'Midt ude på broen kan vi høre en dump lyd, og før vi når at undre os over hvad det er, bliver jeg kastet ud i tomhed og overladt til min skæbne', skriver en af de fire turister på den franske rejseblog Rolandes Internationales.

En undersøgelse har nu klarlagt, at uheldet skyldes et brist på et bærende kabel forårsaget af en fabrikationsfejl. Broen er nu ved at blive repareret og vil derefter blive underlagt belastningsprøver før den genåbnes.


Her ryger en flok turister i Kina i vandet, da en gangbro kollapser under dem.

Se også: TV: Se billederne: Gangbro kollapser under turister


Hvis du er højdeskræk, bør du nok holde dig fra denne her glasbro. 180 meter over jorden hænger den nemlig.

Udland - 30. sep. 2015 - kl. 09:01 Kom med over glasbroen - 180 meter over jorden

20 kommentarer
Vis kommentarer