Safaripark tilbyder beskyttelse: Så vildt stjæler aberne

Longleat Safari Park i England tilbyder nu turisterne at pakke deres biler ind i bobleplast, før de kører ind til aberne

Det kan i forvejen være en prøvelse at tage familien med i forlystelsespark og skulle holde styr på børn, billetter og til tider bil. I hvert fald, når der er tale om safariparker, og eksempelvis strudse og langhalsede dyr får øje på et åbent vindue.

Hos Longleat Safari & Adventure Park i det sydvestlige England er det imidlertid et mindre dyr, der volder problemer for turisterne, når de kører gennem parken, skriver Daily Mail.

Samfund - 29. mar. 2015 - kl. 15:32 TV: Så bliver det ikke sødere: Lille abe passer hundehvalpe

Makakaberne stjæler nemlig alt, hvad de kan komme i nærheden af, lige fra hjulkapsler og sidespejle til vinduesviskere og tøj fra tagboksen, hvis man har en sådan monteret på sin bil - se bare optagelserne ovenfor, hvor parkens ansatte har kørt en tom bil ind til aberne for at illustrere deres grådighed.

Tilbyder turister beskyttelse
Faktisk er problemet så massivt, at parken nu for en pris på 100£, svarende til små 100 kroner, er begyndt at tilbyde turisterne en bobleplast-indpakning af hele bilen, før man kører gennem området med de omkring 100 aber.

Longleat forventer, at tiltaget vil spare gæsterne tusinder af kroner i reparationer årligt, og lover, det vil sikre ejeren mod ethvert abe-tyveri. Til gengæld vil man ikke garantere effekten i tilfælde af tyvagtige næsehorn.

Uddannet personale vil stå for såvel ind- som udpakningen af biler og busser før og efter parkbesøget. Særligt børnefamilier gør nok til gengæld klogt i at få tisset af inden.

Selv straffer parken ikke just aberne for deres adfærd - her får de således besøg af en isbil.

26 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere