Annonce:
Annonce:

Smid tøjet i Berlin

Fem steder i den tyske storby, hvor du kan varme din krop og bare nyde

Liquidrom ligger i Berlins centrum og er en eksklusiv spaoplevelse med både pool, sauna og kyndige massører. Foto: Liquidrom
Liquidrom ligger i Berlins centrum og er en eksklusiv spaoplevelse med både pool, sauna og kyndige massører. Foto: Liquidrom
Annonce:
Følg Ferie

Saunabad

En overraskende verden åbner sig i denne berlinske baggård, hvor der er opstillet små, finske træhytter med udsigt til en grøn, rekreativ gård med kunstskulpturer. Her kan man trække stikket ud, veksle mellem saunaen og den iskolde, lille pool – og lade sig indhylle i timian- og lavendeldampe.

Tirsdag er kvindedag, og alle ugens dage er gæsterne nøgne eller svøbt i et håndklæde; det er ikke tilladt at have badetøj på i saunaen.
Rykestrasse 10

Stadtbad Neukölln

En af de smukkeste og travleste svømmehaller i Berlin – bygningen er fra 1914, og her kan man svømme baner mellem de syv meter høje søjler under et hvælvet loft, hvis vinduer lukker masser af sollys ind. Der er også en sauna, flere små pools med forskellige temperaturer og smukke mosaikker.
Ganghoferstrasse 3

Oplev Berlin før Murens fald

Spa under himlens dække

Annonce:

I en saltvandspool kan man ligge og flyde, mens der bliver spillet klassisk og elektronisk musik under vandet. De udendørs japanskinspirerede boblebade er særligt magiske på en kølig, stjernefyldt vinteraften, de tre saunaer, den iskolde styrtdyks-pool og de kyndige massører er også populære.

Kom fredag aften, hvor hele stedet er oplyst af stearinlys, eller tjek programmet for livekoncerter i domen.
Möckernstrasse 10

Er du nedtrykt? Derfor bør du blive nudist

Tyrkisk welness i midten af Berlin

I en chokoladefabrik fra slutningen af 1800-tallet kan man drømme sig væk til et badehus i Istanbul, mens man ligger på sit håndklæde og kigger op i det kuplede mosaiktag, og den lune damp omgiver ens nøgne krop.

Den tyrkiske badstue, som i 1988 åbnede som den første hamam i Tyskland, er mere autentisk end luksuriøs, og der er kun adgang for kvinder.

Annonce:

Ud over at tage et traditionelt tyrkisk bad, hvor man med en lille skål overhælder sig selv med vand fra en marmor-vask, kan man få tyrkiske skønhedsbehandlinger som kese, en helkropspeeling foretaget af en dame med skrubbehandsker og stærke arme. Den efterfølgende indsæbning, kaldet sabunlama, og mere almindelige behandlinger som massage og hårfjerning.
Mariannenstrasse 6

Selvforkælelse i Slovenien

Svømning i gamle gemakker

I 2016 åbnede et nyt hotel i gamle gemakker; bygningen, det luksuriøse boutique-hotel ligger i, er klassisk neorenæssance fra 1902. Hovedattraktionen er den smukke swimmingpool, der fungerede som offentlig svømmehal fra 1902 til 1986, hvor den måtte lukke på grund af sprækker i poolen.

I 90’erne blev den nedlagte svømmehals højloftede lokale brugt til undergrundens kunstudstillinger. Nu, 30 år efter svømmehallen blev lukket, er det igen muligt at svømme under det storslåede, hvælvede loft.

Der er offentlig adgang fem dage hver uge, mens der de sidste to dage kun er adgang for hotellets gæster.

Hver tirsdag kl. 17.00 er der en gratis rundtur, hvor man kan lære om svømmehallens historie. Hotellet har også en restaurant og en klassisk hotelbar med pejs, bløde sofaer og stærke drinks.
Oderberger Strasse 57

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: