Verdens bedste business class

Internationale flyselskaber kæmper om business class-kundernes gunst – se her, hvem der gør det bedst

Singapore Airlines er især populært på grund af sædekomfort, serviceniveauet ombord og pålidelighed. Foto: PR
Singapore Airlines er især populært på grund af sædekomfort, serviceniveauet ombord og pålidelighed. Foto: PR

Bedre sovekomfort, wi-fi-adgang over Atlanten og cocktails ad libitum er noget af det, der kan følge med, når du flyver på business class.

Rejse- og livsstilsmagasinet Condé Nast Traveller har spurgt sine læsere, hvilke flyselskaber der gør det bedst på den opgraderede klasse. Her er deres top fem.

 

1. Emirates

Emirates forkæler sine business class-passagerer i særlig grad med fryns som cocktailbarer, bad om bord, wi-fi-forbindelse og underholdningssystemer med 1800 kanaler. Generelt scorer det Dubai-baserede selskab højt på alle parametre, herunder især forplejning og komfort.

Se også: Køb designertøj til halv pris i Italien

2. Singapore Airlines

Det sydøstasiatiske selskab er især populært på grund af sædekomfort, serviceniveauet om bord og pålidelighed. Singapore Airlines udvider i år med flere nye services for business class-kunder. Det inkluderer blandt andet nye underholdningssystemer med touchscreen, forbedret komfort og mere opbevaringsplads.

 

3. Virgin Atlantic

Virgin Atlantic er især kendt for at give passagerer meget for pengene. Rejsende kan – ud over baren – blandt andet nyde godt af sæder, der kan lænes helt til vandret position. Derudover scorer selskabet især point for dets store udvalg af underholdning om bord.

 

4. Virgin America

Indenrigsselskabet Virgin America får især point for deres brede sæder og gratis drinks og snacks om bord.

 

5. Qatar Airways

Qatar Airways er især kendt for sine moderne fly i form af deres Airbus A350 og Boeings Dreamliner. Disse fly sikrer lavere kabinetryk og højere fugtighed, hvilket kan nedsætte graden af jetlag. Derudover scorer Qatar Airways særlig højt på deres serviceniveau.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere