Vi elsker London og Dubai

Danskere, nordmænd og svenskere er alle vilde med de to storbyer

Påskeferien går for en stor del af skandinavernes vedkommende til den engelske hovedstad, London. Foto: Colourbox
Påskeferien går for en stor del af skandinavernes vedkommende til den engelske hovedstad, London. Foto: Colourbox

Skandinaver er forholdsvis enige om, hvor de ønsker at fejre påsken i år. Både London og Dubai ligger nemlig i top tre hos alle tre lande, viser søgninger på trivago.dk, der sammenligner hotelpriser.

Når det kommer til den tredjemest populære destination, er vi dog meget langt fra vores nordiske naboer. Mens vi foretrækker en smuttur til Berlin, vil svenskerne over Atlanten til New York, og nordmændene vil hellere fejre påsken i Barcelona.

- Berlin har altid været en populær by blandt danskerne. Sidste år lå byen på førstepladsen over favoritdestinationer i påsken, efterfulgt af London og Paris, forklarer Vibe Fogh-Andersen, der er kommunikationsansvarlig for Trivago Danmark.

Nærige danskere
Nordmændene og svenskerne er ikke lige så begejstrede for den tyske hovedstad. I Norge indtager Berlin blot en femteplads, mens svenskerne kun har Berlin som den tiende mest populære destination.

Skandinavernes hotelsøgning afslører også, at vi danskere – måske ikke så overraskende – er mest nærige, når det kommer til at bruge penge på overnatning. Nordmændene er i gennemsnit villige til at bruge 1018 kr. for en hotelovernatning for to personer.

Derefter kommer svenskerne, som i gennemsnit vil bruge 978 kr., mens danskerne ligger til sidst med et gennemsnit på 912 kr. for et dobbeltværelse.

2 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere