Annonce:
Annonce:

Uhelbredelig syg 23-årig ville opfylde sine drømme: Nu er hun død

Britiske Channan Petrides led af den uhelbredelige sygdom cystisk fibrose – hun sagde nej til nye lunger og et nyt hjerte for at rejse, nu er hun gået bort

Channan Petrides udlevede sine drømme, inden hun gik bort. Foto: Twitter/@xchan_92x
Channan Petrides udlevede sine drømme, inden hun gik bort. Foto: Twitter/@xchan_92x
Annonce:
Følg Ferie

Britiske Channan Petrides havde brug for et nyt hjerte og nye lunger, hvis hun skulle gøre sig nogle forhåbninger om at leve længere end sin 24 års fødselsdag.

Hun led af den uhelbredelige sygdom cystisk fibrose, men hun valgte at sige nej til transplantation og tage sig selv af ventelisten.

Hun havde nemlig nogle drømme, hun først ville udleve.

Døde mandag
Hun lavede en liste, som hun også lagde på de sociale medier under hashtagget #ChannansBucketList. Listen inkluderede blandt andet en tur til Disneyland i Paris, en tur i helikopter og et besøg i London Aquarium. Og hun fik sat hak ved mange af tingene, som man kan se på billedet herunder.

Channan Petrides bucketlist. Foto: Twitter/@xchan_92x
Channan Petrides bucketlist. Foto: Twitter/@xchan_92x
 

Annonce:

Desværre kostede drømmene hende livet. I går mandag kom det frem, at den 23-årige kvinde fra West Ham i England var afgået ved døden. Det fremgår af de mange hilsner og gode ønsker, der er at finde på hendes Facebook-profil.

I sin egen sidste opdatering på det sociale medie skrev hun, at hun var på megen medicin, og at hun ikke kunne forstå, at hendes lunger stadig var fungerende. Men mandag sagde kroppen altså stop.

Klar over risiko
Man kan ikke med sikkerhed sige, at transplantationen ville have reddet Channan Petrides liv, og derfor valgte hun den fra. Det forklarede hun til den britiske avis Metro sidste år.

- Jeg ved, jeg løber en stor risiko, men jeg vil hellere nyde den tid, jeg har tilbage end at gå rundt og vente på et opkald, som måske, måske ikke, kommer, sagde hun dengang til avisen.

Hun forklarede også, at hun ville være blevet på ventelisten til en transplantation, hvis en operation med garanti kunne give hende 20 år mere.

- Selvfølgelig ville jeg det. Men lægerne fortalte mig, at der var en risiko for, at de nye organer ville svigte efter seks måneder, sagde hun.

Sygdommen vandt i sidste ende, men man kan håbe, at Channan Petrides fik set det, hun ville, inden hun gik bort.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Røveri, narko og drabforsøg

Annonce:
Imperiets skødehunde
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: