Uhørt luksus: Se verdens første superyacht-ubåd

Har du 15 milliarder kroner, du ikke ved, hvad du skal bruge på? Så er det måske på tide at shoppe en superyacht

Se den luksuriøse ubåd her. (Video: Migaloo Submarines)

Forestil dig, at du holder fest på din nye, store yacht. Alt kører, men der mangler alligevel lige det sidste, for at festen er helt i top.

I stedet for bare at lave ormen på dansegulvet, kan du i stedet bede gæsterne om at gå med indenfor, hvorefter du omdanner din yacht til en ubåd.

Det lyder muligvis som noget fra en James Bond-film, men det er ikke helt urealistisk. I hvert fald ikke hvis du har penge nok. Den østrigske design- og ingeniørvirksomhed, Migaloo, har nemlig udviklet en række luksus-superyachts, der samtidig er bygget som ubåde.

Ekstraordinær luksus
Ubådene fås indtil videre i fem forskellige designs fra 72 meter og helt op til 283 meter.

Ekstravagant luksus venter dig på din nye superyacht-ubåd, og du kan naturligvis selv indrette dit nye legetøj, som du vil – eksempelvis med swimmingpools, biografer, vinkældre, biblioteker og private terrasser.

Og bare rolig. Der er både landingsplads til din helikopter og parkering til dine miniubåd.

Du kan desuden være helt tryg. Superubådene er udviklet ud fra U. S. NAVY SUBSAFE-sikkerhedsstandarder og skulle kunne dykke ned til 115 meter.

Vanvittig dyr maskine
Hvor rig skal du så være for at kunne købe herligheden? Indtil videre er der kun lavet prototyper af de vandtætte superyachts, så der er ikke fastsat en pris endnu. Men de skulle efter sigende minde meget om U.S. Navy's seneste 'Virginia-class attack'-ubåde - her er det dog atommissiler, som optager pladsen i vinkælderen.

Og skal du have fingrene i en af disse fra den amerikanske flåde, skal du ifølge Milirary.com af med den nette sum af 2,3 mia. dollars – hvilket svarer til omkring 15 mia. danske kroner.

Der er spektakulære oplevelser i vente, hvis du bliver ejer af en af de nye superyacht-ubåde. (Foto: Migaloo Submarines)
Der er spektakulære oplevelser i vente, hvis du bliver ejer af en af de nye superyacht-ubåde. (Foto: Migaloo Submarines)

64 kommentarer
Vis kommentarer