Undertøjsmodel sagsøger luksushotel for 'massakreret' krop

Victoria's Secret-modellen påstår, at hun blev 'massakreret' af væggelus under sit ophold på hotellet, hvilket havde alvorlige konsekvenser for hendes karriere

Den smukke brasilaner lever af at posere. Foto: All Over Press
Den smukke brasilaner lever af at posere. Foto: All Over Press
Følg Ferie

- Det var ekstra traumatisk for hende, fordi hendes krop er hendes arbejde, og det derfor i høj grad har påvirket hendes karriere.

Sådan lyder det fra Brian Virag, der er advokat for Victoria's Secret-modellen Sabrina Jales St. Pierre, som i øjeblikket er i gang med at sagsøge et luksushotel i Californien, fordi hun angiveligt blev 'massakreret' af væggelus under et ophold på hotellet.

Det skriver Desert Sun.

Ifølge den brasilianske undertøjsmodel selv fandt 'massakren' sted på det Hilton-ejede luksushotel 'Palm Desert Embassy Suites' tilbage i 2016, hvor hun vågnede op med utallige røde insektbid rundt omkring på kroppen.

(Du kan se et billede af biddene herunder og se flere billeder her)

Ubehagelig hotel-overraskelse: Mand fandt mus under dynen

'Et psykologisk traume'
Ifølge sagsdokumenterne, som Desert Sun har fået indsigt i, sagsøger Sabrina Jales St. Pierre, som - udover Victoria's Secret - har arbejdet for kendte mærker som Tommy Hilfiger, Ralph Lauren og Valentino, hotellet, fordi hun mener, at de skal dække det økonomiske tab, hun har lidt i forbindelse med skaderne på kroppen.

- Hendes krop blev massakreret af insekterne, der bed hende over alt på kroppen. Og som alle andre ofre for væggelus har Sabrina siden hen haft mareridt om oplevelsen, og hun oplever stadigvæk frygt i forbindelse med det psykologiske traume fra mødet med væggelusene, siger hendes advokat til mediet.

Ifølge sagsdokumenterne måtte undertøjsmodellen gennem en 'omfattende behandling' efter opholdet på hotellet, og hun følte sig efterfølgende 'flov, pinlig og ydmyget' på grund af biddene fra de blodsugende tæger.

Souvenir fra helvede: Turist finder giftig skorpion i sin kuffert

Det siger hotellet
Hotellet afviser over for Desert Sun anklagerne om, at de ikke havde taget de korrekte forholdsregler i forbindelse med skadedyrsbekæmpelse.

- Vores kunders velbefindende og sikkerhed er yderst vigtig for os. Vores erfaring med væggelus er dog, at folk rejser med dem og tager dem med på hotellet. Når de først er at finde på vores hotelværelser, går vi i gang med de nødvendige foranstaltninger, siger hotellets administrerende direktør, Carlos Mendoza.

At Sabrina Jales St. Pierre kan leve af sit gode udseende er ikke forbavsende. Se en række billeder af den smukke undertøjsmodel herunder:

Ungt par gik i bare tæer på ferien: Orme kravlede ind under huden

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvis krigen og katastroferne kommer, hvad skal vi mennesker så gøre?