Undgå at møde din chef på ferien

Her er de destinationer, du skal gå langt uden om på din sommerferie, hvis du vil undgå at møde naboen, kollegaen eller chefen

Hvis du ikke har lyst til, at rende ind i din nabo, fætter eller grønthandler på ferien, skal du nok droppe Spanien i år. (Foto:Flickr/Daniel Lobo)
Hvis du ikke har lyst til, at rende ind i din nabo, fætter eller grønthandler på ferien, skal du nok droppe Spanien i år. (Foto:Flickr/Daniel Lobo)

Der er ting, en sommerferie helst skal byde på – eksempelvis masser af afslapning, sol og store mængder is. Det meste af det kan du sagtens få herhjemme en augustdag ved et havnebad eller på et strandhåndklæde i sandet langs de danske kyster.

Europa er fyldt med fede festivaler - uanset hvilken genre, du er til. (Foto: paniko.cl/Flickr) Ferie Techno eller headbanging: Her er Europas musikfestivaler  

Hvorfor så overhovedet tage på ferie? For at komme væk. Væk fra vasketøj, dagligdag, madlavning, arbejde og ikke mindst: Væk fra din irriterende kollega og din påtrængende nabo.

Er sommerferien en ferie, hvor du er på flugt fra ovennævnte, så får du her et par tips - der er nemlig destinationer, som er værd at gå uden om, hvis du ikke vil ligge side om side ved poolen med din chef, din underbo eller ekspedienten nede fra Netto.

Danskernes favoritter
Ifølge rejsebureauet Spies er der især dansker-trængsel i Spanien, Grækenland og Tyrkiet. Danskerne er nemlig så vilde med disse lande, at rejsebureauet har indsat ekstra fly for at kunne følge med efterspørgslen.

I St. Thomas var det luksusyachten 'Positive Energy', der brændte op. (Foto: Instagram/nickjacob_) Ferie Mysterie: Luksusyachter bryder i brand verden over

Vil du være sikker på ikke at kæmpe om liggestolene med andre danskere, skal du undgå Mallorca, der er en favorit blandt Spies-rejsende. Tyrkiske Antalya og den græske ø-klassiker Kreta skal du også gå uden om – de er nemlig nummer to og tre på danskernes liste over sommerferiefavoritter.

Grand Canaria hitter
Det er dog ikke kun de klassiske sommerdestinationer, som Kreta og Mallorca, der lokker danskerne af sted i den kommende sommerferie.

De Kanariske Øer, der ellers er en klassisk 'vinterdestination', har kilet sig ind i danskernes sommerferieplaner.

Tidlig morgen på den hawaiianske ø Maui. Øen snupper ikke overraskende førstepladsen på listen over verdens bedste øer, og man kan godt forstå hvorfor. (Foto: Joe Parks/Flickr) Ferie Top 10: Her er verdens lækreste paradisøer

– De Kanariske Øer er ved at skifte status fra at være en vinterdestination for danskerne til at være et helårsrejsemål. For få år siden var det kun et par procenter af vores gæster, der i sommersæsonen tog den lidt længere flyrejse til Gran Canaria og Tenerife, forklarer Torben Andersen, kommunikationschef hos Spies, og fortsætter:

– I år vokser dette tal til 15 pct. – svarende til ca. 25.000 af vores gæster. Om vinteren ligger tallet på ca. 60.000.

Så sidder du ikke kun og drømmer om danskerfri-sommerferie, men også ditto vinterferie er der god grund til at ryste posen og lede efter nye, spændende destinationer. Synes du derimod, det er hyggeligt at få en sludder og skåle med et par landsmænd, ved du nu, hvor du skal tage hen.

6 kommentarer
Vis kommentarer