Ung kvinde slutshamet af flypersonale

En kvinde fra Australien var alt for upassende for nogle medarbejdere ved Jetstar, fordi hun sad på skødet af sin kæreste i en lufthavn

- Du er smuk. Din kæreste er heldig, skrev Jetstars medarbejder til Serah Nathan, da hun klagede over flyselskabet. Foto: Serah Nathan
- Du er smuk. Din kæreste er heldig, skrev Jetstars medarbejder til Serah Nathan, da hun klagede over flyselskabet. Foto: Serah Nathan
Følg Ferie

En 33-årig kvinde fra Melbourne beskylder flyselskabet Jetstar for at 'slutshame' (udskamme, red.) hende, da hun ventede på et fly i Sydneys lufthavn.

Serah Nathan havde besøgt sin kæreste i Sydney og skulle flyve hjem til Melbourne. Ifølge Serah Nathan sad hun på kærestens skød i ventesalen ved gaten, da hun blev kontaktet af Jetstars personale.

Kærestepar starter vildt slagsmål

- Jeg sad på hans knæ, og vi talte bare om nogle hverdagsting i nogle minutter. Så kommer en uniformeret Jetstar-medarbejder over og bad mig om at flytte mig fra min kærestes knæ og over til et sæde, fordi der var børn til stede, siger Serah Nathan til det australske medie News.com.au.

- Vi kunne ikke se nogen børn i nærheden, og vi var også forvirrede over anmodningen og dens relation til, hvordan jeg sad, siger Serah Nathan.

Lidt efter kom en teamleder fra Jetstar og bad hende om at flytte sig igen.

- Hun sagde, at jeg var respektløs over for forældrene omkring, fordi jeg sad på min kæreste. Det var jeg ikke. Jeg behandlede ikke en lufthavnsterminal som en stripklub, siger Serah Nathan og tilføjer, at medarbejderen også kommenterede hendes tøj.

Flyselskab til Emily: Dæk dig til eller stå af flyet

- Medarbejderen sagde, at jeg nok ikke kunne komme med flyet på grund af mit tøj, siger Serah Nathan.

Hun fik dog lov til at flyve med.

Upassende kundeservice
Serah Nathan mener, at hun blev 'slutshamet' og diskrimineret af personalet.

Og da hun kom hjem, blev det kun værre. Her skrev hun til flyselskabet via en online-chat for at klage. Her blev hun bedt om at sende et billede af, hvilket tøj hun havde på.

Da hun sendte et billede af sig selv, svarede personen i chatten, at hun var meget smuk, hvilket må siges at være sagen uvedkommende.

Fireårig dreng afvist på fly: Havde ikke sko på

- Jeg har tjekket fotoet nu, og jeg synes, du er meget smuk, din kæreste må være meget heldig at have dig, skrev medarbejderen hos Jetstar.

Samtidig svarede medarbejderen, at han også fandt, at det var upassende af Serah Nathan at sidde på kærestens knæ.

Jetstar undskylder
En talsperson fra Jetstar udtaler til news.com.au, at de har iværksat en undersøgelse af sagen i lufthavnen. Samtidig undskylder talspersonen for deres medarbejders opførsel i chatten.

Lufthavn fik professor til at strippe helt ned til underbukserne

- Vi undskylder til Serah for den måde, hendes forespørgsel blev behandlet på af vores medarbejder i vores online-kundeservice, hvilket er faldet helt uden for de standarder, som vi forventer, skriver Jetstar i en udtalelse til news.com.au.

Afvist fordi kjolen er for nedringet: Blogger raser over museum

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+