Ung mor lemlæstet i gruopvækkende ferie-ulykke: Indvolde blev revet ud

En 31-årig britisk mor kom slemt til skade, da hun sejlede på jetski på ferien i Tyrkiet

På trods af en flænset tarm og en flænset livmoder er Ashleigh Donnelly ved godt mod. Foto: Privat
På trods af en flænset tarm og en flænset livmoder er Ashleigh Donnelly ved godt mod. Foto: Privat
Følg Ferie

'Jeg blev delt i to som en banan' og 'mine indvolde blev revet ud'.

Så makaber er forklaringen fra en 31-årig britisk mor ved navn Ashleigh Donnelly, som mandag kom slemt til skade, da hun fik flænset sin tarm og sin livmoder i en jetski-ulykke under en ferie i Mamaris i Tyrkiet.

Det skriver The Sun.

Den unge mor til fem fra Kent sydøst fra London var rejst til den populære feriedestination i forbindelse med sin mands 30-års fødselsdag den 30. juni og mente, at det kunne være sjovt med en hurtig tur på vandet på rejsens sidste ferie-dag.

Uheldigvis faldt hun af jetskien således, at den fortsatte med fuld fart og ramte hende mellem benene og altså dermed 'delte hende i to som en banan'.

Ashleigh Donnely har indtil videre fået foretaget to større operationer for at rekonstruere sine lemlæstede organer samt for reparere en 18x10 centimeter stor udvendig flænge.

Ifølge det britiske medie kan lægerne endnu ikke fortælle, om hun vil være i stand til at få flere børn i fremtiden. Derudover skal hun højst sandsynligt bruge stomipose resten af sit liv.

Familiefar begravet levende på stranden

Rejseforsikringen dækker ikke
Og hvis de alvorlige skader ikke var nok til at lægge en dæmper på humøret, så har det efterfølgende også vist sig, at Ashleigh Donnelys rejseforsikring ikke dækker ulykker forårsaget under vandsportsaktiviteter.

Derfor forsøger hendes familie i øjeblikket at indsamle omkring 30.000 pund (cirka 250.000 kroner), så Ashleigh kan blive fløjet hjem til England, hvor hendes fire yngste børn i alderen 2-10 år befinder sig, da de ikke var med på ferien.

Ulykken skete angiveligt, fordi en stor bølge ramte Ashleigh, som derfor fløj af jetskien, der blev ført af hendes 14-årige søns 16-årige kammerat.

Både sønnen, Lee, og Ashleighs mand, Joe, som kørte på en anden jetski, var vidner til den rædselsvækkende ulykke.

- Min stakkels nevø måtte se det hele. De hev hende bogstaveligt talt op fra vandet og måtte lægge hende på stranden. Hendes mand dækkede hende til med et håndklæde, så Lee (sønnen, red.) ikke skulle se på det, fortæller Ashleighs søster, Stacie Kelly, til The Sun.

Her går jagten på det perfekte billede helt galt

'Jeg er i live'
På trods af de alvorlige skader er Ashleigh Donnelly dog i stand til at holde humøret højt. I en besked til hendes familie har hun nemlig skrevet følgende:

- Jeg havde den bedste ferie og skulle flyve hjem i dag, men besluttede så at tage en tur på jetski. Det var en dårlig beslutning, skriver hun og fortsætter:

- Jeg faldt baglæns af og blev suget ind under, hvorefter jetskien ramte mig i mit mest private sted. Jeg har fået at vide, at jeg blev ramt med sådan en kraft, at det svarer til at blive ramt af beton. Jeg har endnu en operation i dag og skal også have en stomipose, da jeg ikke kan gå på toilettet, fordi min endetarm blev delt i to som en banan, haha.

- Det bliver en lang vej, men jeg er i live, og det er alt, der betyder noget. Min børn har stadig en mor, og min mand har sin kone.

Indtil videre har det kostet Ashleigh Donnelly omkring 34.000 kroner i hospitalsregninger og derudover vil det altså koste hende omkring 220.000 yderligere at blive fløjet hjem.

Familien i skrivende stund formået at indsamle omkring 42.000 kroner på GoFundMe.com.

Adam mistede to fingre på ferien: 'En modbydelig smerte'

Mere fra Ekstra Bladet+

Dem, der i sidste ende betaler regningen for det politiske svigt, er patienterne

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind