Upassende fodtøj fik kendis smidt ud af lufthavnslounge

Efter at have været fordelsmedlem i 25 år blev den australske sangerinde Kate Ceberano smidt ud af Qantas-loungen, fordi hendes sko ikke gik an

Sandaler er ikke tilladt i Qantas-loungen. (Foto: Flickr/Lisa Risager)
Sandaler er ikke tilladt i Qantas-loungen. (Foto: Flickr/Lisa Risager)

En sko kan åbenbart være upassende – i hvert fald hos flyselskabet Qantas.

Det gjorde den australske sangerinde Kate Ceberano – gift med 'Home and Away'-instruktør Lee Rogers – opmærksom på via et opslag på Facebook i mandags. Her skrev hun:

– Skuffet over at være blevet smidt ud af Qantas-loungen på grund af 'upassende sko', efter at jeg har været medlem siden 1990. Hahaha (nye regler).

Se også: Par udsat for den mest ulækre ting på et fly

Sammen med opslaget delte hun et billede af sin påklædning – inklusive sko.

Alle skal behandles ens
Det er umiddelbart svært at se, hvad det er, Qantas har fundet upassende. Der er tale om et par åbne sandaler, som viser sangerindens fødder. Og udover det hud, der kan ses på netop hendes fødder, er sangerinde ganske almindelig klædt på i lange sorte leggings, en sort top og en lang kimono.

Til Daily Mail understreger et medlem af lounge-personalet, at der ikke tages særlige hensyn til kendte, og at samme regler gælder for alle:

– Vi er kede af, at det skulle ske, men hvis vi siger nej til andre...vi bliver nødt til at behandle alle ens.

Der har været flere klager fra medlemmer af Qantas, netop fordi sandaler ikke er tilladt. Folk mener, det er utopisk, at sådanne sko ikke er tilladt hos et flyselskab, der holder til i et land, hvor temperaturen ofte overstiger 30 grader.

Læs også: Afvist i døren: 'Dit tøj er for grimt til loungen'

37 kommentarer
Vis kommentarer