Ups! Pinlig stavefejl på fly går viralt

En stavefejl på et fly har i den grad fået folk til at udnytte chancen for at drille flyselskabet Cathay Pacific

Flyselskabet Cathay Pacific bliver drillet for en stavefejl, der er gået viralt. Foto: Kim Cheung/AP
Flyselskabet Cathay Pacific bliver drillet for en stavefejl, der er gået viralt. Foto: Kim Cheung/AP

I denne tid med smartphones bliver man ofte reddet på målstregen af autocorrect, inden man sender en besked afsted med en pinlig stavefejl, men desværre er der ikke stavekontrol på en malerpensel.

Det må flyselskabet 'Cathay Pacific' sande på den hårde måde, efter at deres Boeing B777-300 havde været en tur under penslen i Hong Kongs lufthavn.

Her havde der nemlig sneget sig en lille fejl ind i flyselskabets navn på siden af flyet, da bogstavet 'F' manglede i Pacific.

Det skriver Standby.dk.

Fejlen blev efter sigende opdaget onsdag morgen af flyspottere, som hurtigt skyndte sig at dele stavefejlen på sociale medier, og da stavefejlen derfor allerede var gået viralt, besluttede Cathay Pacific at lave lidt sjov med situationen:

'Ups, dette særlige logo holder ikke længe! Flyet ryger direkte tilbage til shoppen!', skrev flyselskabet på Twitter.

Se opslaget herunder (artiklen fortsætter under opslaget):

Se også: KÆMPE frimærke-bommert koster det amerikanske postvæsen millioner

Mellemrummet mellem bogstaverne
Stavefejlen har dog i den grad fået folk til at trække på smilebåndet, og således har knap 10.000 liket flyselskabets opslag og knap 4000 har retweetet det.

Det er uvist, hvordan stavefejlen formåede at snige sig ind, men en flytekniker siger følgende til South China Morning Post:

- Mellemrummet mellem bogstaverne er for perfekte til, at det er en stavefejl. Vi har skabeloner, så der burde være et blankt mellemrum mellem bogstaverne, hvis det var en rigtig fejl, tror jeg.

Cathay Pacific tager da også fejlen i stiv arm, selvom de bliver gjort godt og grundigt til grin online:

- Vi ville ikke have gjort noget stort ud af dette, men da billederne fra flyspotterne begyndte at gå viralt, kunne vi nærmest ikke gøre andet end selv at smile ad det, siger talsperson fra flyselskabet til CNN.

Se også: Pinlig pas-brøler: Brugte amerikansk lufthavn ved en fejl

27 kommentarer
Vis kommentarer