Utilfreds med nødder: Flychefs datter smider kabinechef af

I raseri over at få nødder serveret i pose og ikke på tallerken fik datteren af flychefen hos Korean Air, Heather Cho, fly til at vende tilbage til gaten

Så meget besvær over nødder i pose virker en smule overdrevet (Foto: Jessica Merz/Flickr)
Så meget besvær over nødder i pose virker en smule overdrevet (Foto: Jessica Merz/Flickr)

Det kan være en svær opgave at være stewardesse på et fly. Særligt hvis passageren, man skal servicere, er datter af ens øverste chef.

Sydkoreas regering undersøger lige nu et helt særligt tilfælde af fly-hysteri. Det drejer sig om datteren af vicedirektøren i Korean Air, Heather Cho, som fredag i sidste uge ifølge The Korean Times fik et mindre flip, da hun skulle flyve fra New York til Seoul.

(Foto: Claus Rebler/Flickr) Ferie Fly sygdomsramt og tvunget til landing – igen!

Årsagen til flippet var, at Heather Cho, som fløj på første klasse, fik serveret nødder i en pose og ikke på en tallerken, som selskabets retningslinjer foreskriver.

Hun tilkaldte kabinechefen og spurgte, om 'det var måden, man gjorde det på hos Korean Air', og da kabinechefen ikke kunne svare eller finde den beskrevne problemstilling i servicemanualen, beordrede Heather Cho flyet til at vende tilbage til gaten, så kabinechefen kunne stå af.

Ferie Skifter Bruce Wayne Batmobilen ud med en Bat-båd?

Hændelsen endte kun med at forsinke landingen i Seoul 11 minutter.

Men det resulterer altså nu også i en undersøgelse af hændelse foretaget af Sydkoreas transportministerium, idet man her mener, at Heather Chos opførsel var uanstændig.

– Vi får at se, om hendes opførsel var ulovlig. Det er en hidtil uset hændelse, så vi er nødt til at se nærmere på omstændighederne, sagde en embedsmand fra ministeriet mandag til The Korean Times, og tilføjede:

– Selvom hun er senior vice president i virksomheden, var hun en passager på det pågældende tidspunkt. Det betyder, at hun må opføre sig som passager og blive behandlet som én. Situationen kunne have været løst, efter at hun kom tilbage til Sydkorea.

0 kommentarer
Vis kommentarer