Valentins-ekstravagance: Hotellers ekstreme forlovelses-pakker

Hoteller over hele verden skræddersyer forlovelses-pakker – det gør eftersigende frieriet mindre stressfuldt

Valentinsdag giver på lørdag anledning til, at flere får ring på fingeren (Foto: Matt Biddulph/Flickr)
Valentinsdag giver på lørdag anledning til, at flere får ring på fingeren (Foto: Matt Biddulph/Flickr)

Vi kommer ikke udenom, at valentinsdag er lige om hjørnet. Og om vi indrømmer, at vi bidrager til handlen eller ej, så er det et faktum, at diverse blomsterhandlere, chokoladeproducenter og kortdistributører lørdag d. 14. februar klapper begejstret i hænderne til lyden af et ekstraordinært aktivt kasseapparat.

Men det er ikke kun de traditionelle chokoladeæsker, bundne blomster og lyserøde kort, som ryger hurtigere over disken i forbindelse med valentinsdag.

Hoteller har også fundet ud af, at de kan fylde flere værelser ved at spille på romantikken. Og det er ikke kun flere – og måske også dyrere – værelser, der ryger afsted i forbindelse med 'helligdagen', der særligt er populær i USA. Hotellerne har nemlig opdaget, at dagen giver en mulighed for ekstra indtægt – og den har de selvfølgelig grebet.

Esbjerg - ifølge danskerne ikke udpræget romantisk (Foto: Graeme Maclean/Flickr) Ferie Her er landets MINDST romantiske by

Muligheden ligger i pakkeløsninger. Nærmere bestemt forlovelses-pakkeløsninger.

F.eks. har Four Seasons hotellerne en lang tradition for at stille sig til rådighed, når gæster ønsker hjælp til frierier. Det skriver Huffington Post.

– Der er ikke meget, vi ikke kan arrangere, hvis vi bare får en lille forvarsling. Tidligere har vi sørget for både helikopterture og middag på en luksusyacht. Min favorit var, da vi fik skrevet ”Will you marry me?” med Kit Kat barer – den kommende bruds yndlingschokolade – på hotelsengen. Simpelt, men effektivt, siger talskvinde hos Four Sessons Hotel i Sydney, Hansni Bhagani, til avisen.

Bon appetit (Foto: Colourbox) Ferie Sandheden fra børn og fulde folk: ”Tandstik i min mad”

Huffington Post har samlet en liste af deres favorit forlovelses-pakker. Her er et par eksempler fra listen:

Royal Proposal på The 12 Apostles Hotel and Spa, i Cape Town, Sydafrika
Pakken indeholder: Overnatning i president-suiten, personlige badekåber med navne broderet på, middag på privat terrasse og østers til morgenmad.

Frieri på Il Salviatino, Firenze, Italien
Pakken indeholder: Massage, romantisk middag og personlig shoppetur hos lokale smykkehandlere

Hotel de Glace, Quebec, Canada
Pakken indeholder: Hele hotellet er skåret i is, hvilket i sig selv er med til at gøre frieriet til noget særligt. Vælger man forlovelses-pakken, får man også kamin, rosenblade, stearinlys og en smykkeæske lavet i is.

Se resten af listen her.

0 kommentarer
Vis kommentarer