Annonce:
Annonce:

Vanvittigt pengeforbrug: Så meget kostede Kim Kardashians seneste ferie

Kim Kardashian og hendes mand Kanye West har netop være fire dage på Bahamas, og det var ikke en billig omgang for kendisparret

Kardashian får ofte stor opmærksomhed fra mænd - og da hun optrådte i Fergies musikvideo til sangen 'MILF', var det ingen undtagelse (Video: AP)
Annonce:
Følg Ferie

Hvis man følger lidt med på Kim Kardashians populære Instagram-side, så bliver man ikke overrasket over at høre, at reality-kendissen lever vældig glamourøst og luksuriøst.

Den velformede diva og hendes mand Kanye West er dog tæt på at overgå selv de vildeste fantasier, når det drejer sig om parret seneste luksusferie på eksotiske Bahamas.

E-Online har lavet en lille beregning på, hvad kendisparret spenderede på den fire dage lange ferie, og prisen løber sig op på næsten en halv million amerikanske dollars. I alt har de angiveligt brugt 440.000 dollars, hvilket svarer til knap 3 millioner danske kroner.

Boede på luksurøst kendis-hotel
Parret fløj til den eksotiske ø i et privatfly fra Los Angeles til Marsh Harbour til Abacos, Bahamas, hvilket ifølge E-Online samlet koster omkring 264.000 dollar (cirka 1,7 millioner kroner, red.) tur/retur.

Annonce:

På øen boede Kardashian-familien på det eksklusive kendis-hotel Baker's Bay Golf and Ocean Club, hvor man enten skal være medlem eller være inviteret af et medlem for at bo. Parret residerede i en luksuriøs villa med seperate etager, så deres familie og gæster også kunne spendere lidt kvalitets ferietid sammen.

Ifølge E-Online kostede de fire overnatninger på luksushotellet 176.000 dollar, hvilket svarer til lidt over 1 million danske kroner.

Derudover kommer omkostningerne til mad, drikke og aktiveteter, som Kardashian, West og resten af slænget skulle have lyst til at bruge tiden på, oveni, så man må sige, at det ikke ligefrem er billigt at leve så glamourøst som Kardashian og co.

Misundelig? Så meget koster det at feriere som Kardashian

Kardashian og West havde den helt store pengepung oppe på deres seneste ferie til Bahamas. Foto: Adriana M. Barraza/WENN.com/All
Kardashian og West havde den helt store pengepung oppe på deres seneste ferie til Bahamas. Foto: Adriana M. Barraza/WENN.com/All
 

Forbes liste
Kim Kardashian ligger dog nok ikke vågen om natten på grund af de mange brugte penge. Sidste år var hun nemlig nummer 42 på Forbes liste over de 100 mest rige berømtheder, skriver The Inquisitr.

Reality-stjernen har en anslået formue på 150 millioner dollar (knap 1 milliard danske kroner, red.) og en anslået årlig løn på 50 millioner (cirka 330 millioner danske kroner, red.).

Annonce:

Mistede følgere efter afslørende numsebilleder
I april var den populære kendis på en tur til Mexico, hvor et par afslørende billeder af den populære Kardashian-bagdel bogstaveligt talt gav et gevaldigt bagslag.

Billederne, som du blandt andet kan se her og her, viser Kim Kardashians numse på en helt ny og tilsyneladende helt uredigeret måde, hvilket fik mere end 100.000 fans på de sociale medier til at stoppe med at følge hende på Instagram.

Mange anklagede hende for at have narret dem med en overdreven brug af Photoshop, som dermed har fået hendes numse til at se bedre ud.

- Og alligevel vil de have unge damer til at se op til dem. Med det sprog, de bruger, ville jeg end ikke lade min hund følge dem, jeg UNFOLLOWER, skrev en følger blandt andet.

Afslørende numse-billeder har lige kostet Kim Kardashian 100.000 følgere

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Vi kræver ikke Kasper Hjulmands afgang, men ...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: