Annonce:
Annonce:

Veninder solbadede nøgne: Mænd filmede dem med drone

Pigerne solbadede nøgne på en båd i Mallorca, da de opdagede dronen svæve henover dem

En flok mænd syntes, det var sjovt at filme en flok piger, der solbadede nøgne omkring Palma de Mallorca sidste weekend. Nu har pigerne anmeldt dem til politiet. Foto: Colourbox
En flok mænd syntes, det var sjovt at filme en flok piger, der solbadede nøgne omkring Palma de Mallorca sidste weekend. Nu har pigerne anmeldt dem til politiet. Foto: Colourbox
Annonce:
Følg Ferie

Syv unge spanske veninder har anmeldt en gruppe af mænd til poltiet for at have optaget dem, mens fem af dem lå nøgne på en båd ved Mallorca.

Det skriver det spanske medie El País.

Venindegruppen tilbragte deres søndag med afslapning på en af pigernes båd, og da de formodede, at de på havet var ude at syne for øvrige mennesker, valgte fem af dem at smide tøjet, så de kunne få lidt ekstra farve på kroppen.

Midt under den nøgne solbadning opdagede pigerne dog en drone svæve over dem, mens den røde optageknap lyste på fuld styrke.

Samtidig spottede pigerne en luksusyacht fyldt med grinende mænd, der 'kiggede på en skærm', skriver El País.

Borgmester i italiensk turistby vil skræmme irriterende turister væk

Annonce:

Prøvede at bestikke dem med en middag
Pigerne forsøgte angiveligt uden held at råbe og give tegn til, at mændene skulle stoppe med at filme dem, men det var først, da pigerne selv tog deres mobiler frem og begyndte at filme de lurende mænd, at dronen fløj væk.

Pigerne fulgte derfor efter yachten med mændene, som ifølge politirapporten prøvede at overtale pigerne til ikke at melde dem til politiet ved at tilbyde dem penge, 'så de kunne spise på en fin restaurant'.

Hændelsen fandt sted i det vestlige Middelhav i sidste weekend blot få kilometer syd fra den største by på den populære feriø, Palma de Mallorca.

Ifølge El País undersøger det spanske politi, Guardia Civil, i øjeblikket de nærmere omstændigheder i sagen og forsøger at verificere pigernes historie.

Mændene har angiveligt indrømmet at have taget billeder af den nøgne solbadning, men påstår samtidig, at de slettede dem med det samme igen.

Siden 2014 har lovgivningen i Spanien bestemt, at folk, der benytter sig af professionelle droner i landet, skal have udstedt en licens, før de må sende dronen i luften.

Annonce:

Dronen må desuden ikke flyve centralt i byerne samt steder, hvor der er mange mennesker såsom på stranden, på festivaler eller under andre organiserede aktiveteter såsom offentlige maratons.

Vanvittigt pengeforbrug: Så meget kostede Kim Kardashians seneste ferie

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Når chefer falder opad
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: