Verdens bedste hotelbyer – én er vores nabo

Her skal du rejse hen, hvis du vil sikre den ultimative hoteloplevelse

Nr.1, Sanya (Foto: Alamy, Expedia)
Nr.1, Sanya (Foto: Alamy, Expedia)

Hvor skal man rejse hen, hvis man vil sikre sig en god hoteloplevelse? Det spørgsmål svarer hotelprissammenligningssiden trivago.dk's Reputation Ranking-liste på. Den præsenterer nemlig de byer, som ifølge gæsternes har de bedste hoteller.

I Indien bør rejsende ifølge Udenrigsministeriet udvise forsigtighed (Foto: Christian Haugen/Flickr) Ferie Sex-overgreb, røverier og chikane: De farligste destinationer for kvinder

Svaret er ikke Danmark – langt fra faktisk. Går man listens 100 pladser igennem, er vores lille land nemlig overhovedet ikke at finde. Til gengæld skal vi heldigvis ikke rejse særligt langt for at komme til én af de byer, som har formået at snuppe en plads i top 10'en.

 

På listens niendeplads finder vi Dresden i vores naboland mod syd, Tyskland. Byen ligger 661 km fra den dansk-tyske grænse, hvilket giver jyderne ca. syv timer i bil, hvis de vil besøge byen, der udover gode hoteller også byder på smukke teatre og kirker, som kan betragtes fra bredden af floden Elben – en udsigt der også er et yndet malermotiv.

(Foto: N i c o l a/Flickr) Ferie Tyggegummi-muren – verdens klammeste turistattraktion?

Vores naboland mod nord, Norge, er ligesom Danmark ikke på listen, men folket mod øst har formået at sætte sig på en plads – godt nok kun en 67'ende af slagsen, men en plads er en plads. Stockholm i Sverige ligger 653 km fra den dansk-svenske grænse og giver på den måde også sjællænderne en ca. syv timers køretur, hvis de vil besøge en by på listen.

1 af 10 Nr. 2, Hanoi (Foto: Dennis Jarvis/Flickr)
2 af 10 Nr. 3, Sorrento (Foto: Sorrento foundation PH- C. Alfaro)
3 af 10 Nr. 4, Fez (Foto: Maman Voyage/Flickr)
4 af 10 Nr. 5, Suzhou (Foto: Shutterstock, Expedia)
5 af 10 Nr. 6, Cusco (Foto: Guille?n Pe?rez/Flickr)
6 af 10 Nr. 7, Sedona (Foto: Don Graham/Flickr)
7 af 10 Nr. 8,Krakow (Foto: Monica Kelly/Flickr)
8 af 10 Nr. 9, Dresden (Foto: Heibert Pohl)
9 af 10 Nr. 10, Dubrovnik (Foto: Tambako The Jaguar/Flickr)
10 af 10 Nr.1, Sanya (Foto: Alamy, Expedia)
0 kommentarer
Vis kommentarer