Annonce:
Annonce:

Verdens farligste ferieø: Her forsøger de at slå turister ihjel

Hvis du tager til øen Sentinel i den indiske øgruppe Andamanerne, skal du passe på. For her bliver du angiveligt mødt med pile

Øfolket på Sentinel vil ikke have besøg fra udefrakommende. Video: Love Bite Productions
Annonce:
Følg Ferie

Nu er der ikke mange måneder til, at sommerferien begynder, og derfor er mange folk allerede nu i gang med at planlægge, hvor turen skal gå til i år.

Hvis du havde i tankerne at bevæge dig hen omkring den indiske øgruppe Andamanerne, skal du dog nok holde dig væk fra øen Sentinel. Her siger rygtet nemlig, at beboerne på øen er så uinteresserede i at have kontakt med udefrakommende, at de skyder piler efter dem, der kommer forbi. Det skriver Travel and Leisure.

Turistø advarer mod dødbringende alligator-angreb

Dræbte to fiskere
Øen er en del af Andamanerne, men ligger for sig selv cirka 50 kilometer vest for den sydlige del af øgruppen. Den træbevoksede ø er omkring 70 kvadratkilometer stor og omgivet af koralrev, der gør turen ind til øen yderst svær og farlig.

Annonce:

Der er ikke meget information om stammefolket på Sentinel, som ifølge antroprologer har boet på øen i mere end 60.000 år, men de skulle angiveligt være mellem 50 og 400 mennesker på øen, og de er altså ikke interesseret i at få besøg udefra.

Det måtte to fiskere sande, da de kom for tæt på med deres båd i 2006. De blev hurtigt overfaldet og slået ihjel, skriver Travel and Leisure. Derudover skød ø-folket eftersigende pile efter den indiske redningshelikopter, der fløj henover øen efter tsunamien i det iniske ocean i 2004.

Phuket: Danskernes hemmelige rejsetips

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: