Verdens mest berømte julemand: Her skal børnene bestille tid for et foto

Man kan bestille tid helt op til fem dage før, hvis man vil have et billede med lige præcis denne julemand

Macy's-julemanden er en populær herre. Foto: AP/Julio Cortez
Macy's-julemanden er en populær herre. Foto: AP/Julio Cortez

For mange danske børn er det en del af højtiden at få taget et billede sammen med julemanden, som heldigvis befinder sig let tilgængeligt i stort set alle af landets storcentre.

I den mest folkerige by i USA, New York, er det dog ikke lige så let at få taget et billede sammen med den hvidskæggede herre. I hvert fald ikke hvis man vil have taget det sammen med, hvad der vel nok må betegnes som en af verdens mest berømte af slagsen.

Hvis man vil have et billede sammen med julemanden i det amerikanske storcenter Macy's, skal man nemlig booke sin tid på forhånd, fordi der er så mange børn og forældre, som gerne vil have et foto med Macy's-julemanden.

Det skriver Travel and Leisure.

En af årsagerne til, at denne julemand er så populær, er den gamle, populære Hollywood-film 'Miracle on 34th Street' (Miraklet på Manhattan), hvor en lille pige og en advokat kæmper en hård kamp for at få alle andre til at tro på, at julemanden i Macy's rent faktisk er den vaskeægte julemand.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Macy's julemand er så populær, at man nu skal bestille tid, hvis man vil møde ham. Foto: AP/Babeto Matthews
Macy's julemand er så populær, at man nu skal bestille tid, hvis man vil møde ham. Foto: AP/Babeto Matthews
 

Se også: Flyt til denne by i de schweiziske alper og få 160.000 kroner

 

Foto koster knaster
En anden årsag er, at storcenteret går all in på deres enorme juleland, der er mere end 13.000 kvadratmeter stort, og som har sin helt egen 'Julemand'-butik.

Julemandens store popularitet betyder, at man skal bestille tid minimum 30 minutter før, man vil møde ham, og man kan desuden bestille tid helt op til fem dage på forhånd.

- Julemanden er en populær fyr, så ventetiden for at møde ham har været meget lang i de seneste år - især på vores travleste dage, så vi har oplevet forældre, der stiller sig i kø, når de ankommer, men som så har skullet ventet alt mellem 2-4 timer for at komme til, siger Emily Hawkins fra Macy's i en pressemeddelelse.

Det er i øvrigt gratis at møde julemanden i Macys, men hvis man vil have taget billeder koster det fra 21 dollars (cirka 130 kroner.) - alt efter hvilken fotopakke, man vælger. Man kan reservere tid hos julemanden på Macys hjemmeside.

Se også: Engelsk by vil indføre 'turistfrie zoner'

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen