Verdens største krydstogtskib er klar til jomfrurejse

De første passagerer kan på søndag stige om bord på det gigantiske skib 'Harmony of the Seas'. Se skibet i galleriet herunder

Med sine 361 meter er 'Harmony of the Seas' verdens største krydstogtskib. Foto: AP.
Med sine 361 meter er 'Harmony of the Seas' verdens største krydstogtskib. Foto: AP.

Tre gange længere end højden på Big Ben og med et areal større end fire fodboldbaner.

Verdens største Krydstogtskib, 'Harmony of the Seas', ligger lige nu ved kaj i Southhampton, hvor de sidste forberedelser er i gang, inden det skal ud på sin jomfrurejse.

Det 361 meter lange skib har kostet omkring 1 milliard dollars, og har taget over to og et halvt år at bygge.

Der venter masser af vandsjov, når verdens største krydstogtskib, Harmony of the Seas, stævner ud til maj. (Foto: Royal Caribbean) Ferie Verdens største krydstogtskib får vilde vandrutsjebaner

En flydende by
Med sine 18 dæk og plads til 6.780 passagerer bliver 'Harmony of the Seas' sammenlignet med en flydende by. Besætningen består af 2.100 mænd og kvinder fra 77 forskellige lande.

Skibet er inddelt i flere forskellige 'bydele' med forskellige temaer. Der er blandet andet en park, en promenade, et sol-dæk og et stort vandland.

I underholdningsområdet finder du både kasino, en comedy klub, diskotek med liveshows og en opsætning af musicalen 'Grease'. I sportszonen er der et fitnesscenter, minigolf og en boksering, og i den særlige ungdomszone finder man karruseller, rulleskøjtebane, klatrevæg og havets højeste rutchebane.

På skibet er der en stor vandpark, Splashaway Bay, som indbyder børn til at give sig i kast med bl.a. vandkanoner, junglebane og snoede rutsjebaner, (Foto: Royal Caribbean)
På skibet er der en stor vandpark, Splashaway Bay, som indbyder børn til at give sig i kast med bl.a. vandkanoner, junglebane og snoede rutsjebaner, (Foto: Royal Caribbean)

Derudover er der 20 forskellige restauranter, hvor du kan få sushi og mexicansk, cafeer, en repræsentant fra den populære kaffe-kæde Starbucks og flere butikker. Flere af barerne bliver betjent af robot-bartendere, hvor gæsterne bestiller sin drink på en ipad, og robotten derefter mixer drinken sammen.

Sommeren 2016 byder blandt andet på verdens største krydstogtskibs jomfrurejse. (Foto: PR) Ferie Flydende luksus: Tre vilde nye krydstogtskibe i 2016

Søndag sejler 'Harmony og the seas' på en kort tur til Rotterdam i Holland, og den 29. maj starter jomfrurejsen mod Barcelona, hvorefter det vil sejle rundt i det vestlige Middelhav. Til vinter skal det sejle mellem Florida og Caribien.

Se skibet her. (Promovideo)

1 af 7 Rutchebanen 'Ultimate Abyss. strækker sig over ti etager og er dermed den højeste på havet. Foto: AP.
2 af 7 Rutchebanen 'Ultimate Abyss. strækker sig over ti etager og er dermed den højeste på havet. Foto: AP.
3 af 7 En gruppe mennesker stod klar til at se 'Harmony of the Seas', da det ankom til South Hampton klokken 6 i morges. Foto: AP.
4 af 7 Skibet har 18 dæk og plads til 6.780 passagerer. Foto: AP.
5 af 7 På skibet er der en stor vandpark, Splashaway Bay, som indbyder børn til at give sig i kast med bl.a. vandkanoner, junglebane og snoede rutsjebaner, (Foto: Royal Caribbean)
6 af 7 
7 af 7 Med sine 361 meter er 'Harmony of the Seas' verdens største krydstogtskib. Foto: AP.
36 kommentarer
Vis kommentarer