Annonce:
Annonce:

Verdensrekord: Flyselskab vil give dig lynhurtigt internet  

Efterlader alle andre flyselskaber på landingsbanen   

Flyselskab gør en ende på langsomt internet. Foto: AP Photo/Matt Slocum
Flyselskab gør en ende på langsomt internet. Foto: AP Photo/Matt Slocum
Annonce:
Følg Ferie

Ved middagsbordet. I sengen. På toilettet. Mobiltelefonen er med overalt, og vi vil selvfølgelig heller ikke undvære vores online-fix, når vi flyver.

Derfor tilbyder de fleste flyselskaber wifi ombord, så deres passagerer kan tjekke mail, tweets og Facebook-vennernes seneste opdateringer.

Men flyselskabet Emirates stopper ikke der. De går efter verdensrekorden i luftbåren wifi og vil nu tilbyde verdens hurtigste internet ombord på et fly med en wifi-forbindelse på op til 50 Mbps.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Passagerer mangler at indkræve millioner for flyforsinkelser

Tre gange hurtigere
Til sammenligning reklamerer andre selskaber – bl.a. det store amerikanske selskab Delta Air Lines - med hurtigt internet på bare 15 Mbps. Og de fleste danskere har ifølge en rapport fra it-firmaet Akamai omkring 20 Mbps i deres hjem. Og det er hastighedsmæssigt i top ti på verdensplan.

Annonce:

Det skal altså være slut med at vente til, du lander, med at kunne dele et billede af flymaden eller udsigten på Facebook.

Hovsa! Gavekortet udløb: Nu kræver hun 4500 kroner tilbage

Så længe skal du vente
Emirates' passagerer kommer dog til at vente lidt på det lynhurtige internet, for de begynder først at implementere det i 2020 i deres Boing 777x-fly. Indtil da må deres passagerer nøjes med den helt almindelige wifi-hastighed, flyselskabet i dag tilbyder.

Emirates Skywards-medlemmer på First og Business Class har ubegrænset adgang, mens andre gæster i deres fly er begrænset til 20 MB gratis data, og kun i to timer. Derefter skal man betale mellem 63 og 100 kroner.

Her får du gratis wifi på flyveturen

Om internethastighed bruger man betegnelse megabyte per sekund (Mbps), men man bruger betegnelse MB, når man taler om, hvor meget data, man kan forbruge.

Norwegian - tilbyder gratis wifi på de fleste af deres ruter i Europa og på flyvninger mellem USA og Caribien. 

JetBlue Airways - tilbyder gratis wifi på alle deres flyvninger pånær til Alaska og Hawaii, og man kan logge på, så snart man træder ind i kabinen. Mange andre flyselskaber åbner først for nettet efter takeoff og slukker igen, når indflyvningen starter.

Air China - har implementeret hurtigt wifi på op til 20-30 Mbps, der dog kun er tilgængeligt på indenlandske flyvninger i Kina og kun på labtops og tablets - ikke på smartphones.

Kilde: The Telegraph

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: