Vi sætter tv og bøger over hotel-sex

Flere foretrækker at bruge tid på bøger og film end på romantik i hotelsengen, viser en undersøgelse foretaget blandt knap 1.000 danskere

Flere danskere bruger tiden i hotelsengen på tv og bøger end på romantik, viser en undersøgelse foretaget af Hotels.com. (Foto: Colourbox)
Flere danskere bruger tiden i hotelsengen på tv og bøger end på romantik, viser en undersøgelse foretaget af Hotels.com. (Foto: Colourbox)

Man kunne tro, at et ferieophold på hotel med ægtefællen eller kæresten ville betyde, at intimitet og romantik blev sat over alt andet. Men sådan ser virkeligheden ikke ud for hovedparten af de 1.000 danskere, som har deltaget i en undersøgelse foretaget af hotelsøgetjenesten Hotels.com.

Se også: Single? Del din ferie

Her svarer knap seks ud af ti danskere (59 pct.), at de gerne bruger tiden i hotelsengen på at se tv eller film, mens næsten lige så mange (58 pct.) svarer, at de bruger tiden på en god bog. Dermed slår film og bøger romantik, når det kommer til, hvad danskerne bruger tid på i hotelsengen. Det er der blot 55 pct., der bruger tiden på, skriver Hotels.com i en pressemeddelelse.

Mænd vil helst have intimitet
Når der skal prioriteres aktiviteter i hotelsengen, er der forskel på mænd og kvinder. Intimitet ligger nemlig i toppen af listen hos de danske mænd, hvor seks ud af ti (59 pct.) svarer, at de foretrækker at være intime i sengen, mens 58 pct. foretrækker en film og knap halvdelen (49 pct.) tyer til litteratur i sengen.

Se også: 4 fede rejse-apps, du aldrig har hørt om

Mens kvalitetstid med partneren prioriteres højest blandt de danske mænd, kommer det først ind lidt længere nede på listen blandt de danske kvinder (51 pct.), som foretrækker at læse (68 pct.) eller se en film (61 pct.) i sengen.

0 kommentarer
Vis kommentarer