Vild debat: Må man læne flysædet tilbage?

En mand fik nok, da en kvinde lænede sit flysæde tilbage

Passageren her kunne slet ikke håndtere, at kvinden lænede sædet foran ham tilbage. Video: Caters News via AP

En flystrid mellem passagerer er muligvis undervejs.

Debatten raser nemlig, efter en mand ikke kunne holde frustrationerne tilbage under en flyvetur med American Airlines. Her valgte en kvinde at læne sædet tilbage, og det blev tydeligvis for meget for manden, der sad bag kvinden.

Manden blev derfor ved med at sidde og slå til kvindens sæde, mens hun forsøgte at sove.

Episoden fandt sted 31. januar på en tur fra New Orleans til Charlotte i USA. Kvinden, som lænede sædet tilbage, hedder Wendi Williams. Hun lagde en uges tid senere videoen fra optrinnet ud på Twitter, efter hun havde krævet en undskyldning fra American Airlines.

'Efter mange overvejelser og udmattende forsøg på at få American Airlines til at gøre det rigtigt har jeg valgt at dele overfaldet fra passageren bag mig,' skriver Wendi Williams blandt andet på Twitter.

Ifølge Wendi Williams klagede hun til stewardessen, der i stedet for at hjælpe hende sagde til manden, at 'der er ikke meget plads deromme', hvorefter hun gav ham en gratis drink som kompensation.

Stewardessen bad Wendi Williams om at stoppe med at filme og gav hende en såkaldt 'forstyrrende passager advarsel'. Ifølge Wendi Williams holdt stewardessen med manden.

- Det var uhyggeligt og meget smertefuldt, skriver Wendi Williams og hævder, at hun har måtte tage fri fra arbejde, gå til lægen og få taget røntgenbilleder, fordi hun har lidt af hovedpine efter hændelsen.

Herefter truede hun med at anmelde sagen til FBI, da hun ikke mente, at American Airlines gjorde nok. Det er ikke kommet frem, hvad hun vil have American Airlines til at gøre.

'Tog ikke ansvar'
American Airlines har efterfølgende givet en undskyldning til Wendi Williams, men hun er stadigvæk alt andet end tilfreds med den behandling, hun har fået.

'Jeg blev kontaktet via telefon af American Airlines. De undskyldte, men de tog ikke ansvar for stewardessens handlinger. Jeg ringer til FBI for at anmelde manden, der fejlagtigt brugte mig som en boksepude. Jeg er ligeglad med, om I kan lide det eller ej! Lyder det fra en forarget Wendi Williams.

Hun mener desuden, at episoden har kostet hende flere hovedpinesmerter, udgifter til læge, røntgenundersøgelser og tabt arbejdsfortjeneste.

American Airlines ser på sagen
Fox News har fået en kommentar fra flyselskabet American Airlines.

- Vi er opmærksomme på en kundekonflikt, som opstod på et American Eagle fly, opereret af Republic Airways 31. januar. Sikkerheden og komforten for vores kunder og vores personale er vores topprioritet og vores hold kigger på sagen, udtalte en talsperson til Fox News.

Har Wendi Williams en pointe, og gik passageren bag hende over stregen? Døm selv.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Canadiske James Porton bliver ført bort efter at have lavet corona-joke ombord på fly. Video: Privat

Reklame: "SAS - What is truly Scandinavian Disgusting Woke SAS ad". Video: SAS