Vilde våben: Se hvad amerikanerne smugler med på flyet

Amerikanerne har gennem tiden forsøgt at smugle mange underlige våben med ombord, når de flyver - se nogle af dem her

Hvis du absolut vil have tomahawken eller kastestjernen med på ferie, skal du huske at pakke den i kufferten. De er nemlig ikke tillladt i håndbagagen. (Foto: Flickr/Al_HikesAZ)
Hvis du absolut vil have tomahawken eller kastestjernen med på ferie, skal du huske at pakke den i kufferten. De er nemlig ikke tillladt i håndbagagen. (Foto: Flickr/Al_HikesAZ)

Det er alment kendt, at pistoler og bomber ikke må bæres med ombord på flyet. Men hvad med en kastestjerne eller yndlings-tomahawken?

Amerikanerne har gennem tiden forsøgt at smugle mange sjove og underlige våben med i bagagen, når de flyver. Og det har myndighederne i USA's lufthavne, Transportation Security Administration (TSA), heldigvis for os andre valgt at dele på deres Instagram.

TSA har blandt andet delt et billede af en røggranat, som en passager forsøgte at snige gennem sikkerhedskontrollen.

– Denne aktive røggranat blev opdaget for nyligt i noget indchecket bagage i Charlotte (CLT). Røggranater er farligt gods og er derfor hverken tilladt i håndbagagen eller i indchecket bagage, skriver TSA til billedet af røggranaten.

En tomahawk blev også fundet i en passagers håndbagage i Jackson-Evers International Airport. Den blev naturligvis konfiskeret. Men hvis du absolut må have din elskede tomahawk med på ferien, kan du altid helt lovligt pakke den i kufferten, oplyser TSA på Instagram.

Ninjaer og Batman
Der er efterhånden intet, som myndighederne i de amerikanske lufthavne ikke har set. På deres Instagram-profil fortæller de, at de både har standset potentielle ninjaer og en enkelt Batman eller to.

Men ninjalærlingen kan trygt komme med flyet. Passageren skal bare huske at pakke kastestjernen i kufferten. Her er den nemlig helt tilladt.

– Denne foldede kastestjerne blev fundet i håndbagage i George Bush Intercontinental Airport (IAH). Disse er ikke tilladt i håndbagagen og bør pakkes i den indcheckede bagage, skriver de til et billede af den gyldne kastestjerne.

Myndighederne er også stødt på Batman i Chicago. Og det er åbenbart ikke første gang, som de spøgende oplyser på deres profil.

– Endnu en batarang (kastestjerne formet som flagermus, red.) blev fundet i en passagers håndbagage. Denne gang var det i Chicago O'Hare International Airport (ORD). Næste gang skal du altså efterlade din batarang i bathulen, Batman!

Hjemmesiden MyOffers har samlet nogle af de mest underlige historier fra forskellige toldkontroller. (Foto: Flickr/Ben Harrington) Ferie Top 10: De mærkeligste smuglergenstande

2 kommentarer
Vis kommentarer