Vildt jobopslag: Landmand søges til verdens fjerneste ø med kun 265 beboere

Er du erfaren landmand, og vil du gerne tilbringe de næste mange år i eksil på verdens mest ensomme ø? Så skal du måske tage et kig på jobopslaget , som den britiske landboorganisation NFU har opslået

Tristan da Cunha søger lige nu en landmand, der skal effektivisere landbruget (Foto: Flickr/Official CTBTO Photostream)
Tristan da Cunha søger lige nu en landmand, der skal effektivisere landbruget (Foto: Flickr/Official CTBTO Photostream)

En øgruppe i Sydatlanten søger lige nu en landmand, der kan brødføde øens blot 265 beboere. Landmanden skal hjælpe med udvikling af husdyrbrug og landbrug, det skriver Daily Mail.

Øgruppen, som består af seks små øer, har et brændende ønske om at blive selvforsynende med fødevarer. Øen, Tristan da Cunha, som er den eneste beboede af de seks øer, har kun én by, Edinburgh of the Seven Seas, og det er her den ønskede landmand skal slå sine folder.

– Jeg håber, at der er en britisk landmand et sted derude, som griber chancen for at påtage sig denne unikke udfordring og forsyne øen med det bedste fra britisk landbrug. Det er vigtigt for NFU, at vi forsyner øen med et bredt spektrum af arbejdsmuligheder og promoverer landbrug som en karriere, der er vital og proaktiv, siger Alan Brown, direktør af hjemmesiden, hvor jobopslaget huserer.

Se også: 45 millioner rejsesøgninger – her er hvad vi søgte efter

Det skal du kunne
Øen, som er på omkring 1000 tønder land med ringe græsareal, huser 500 får og 300 køer. Kandidaten til stillingen skal kunne dokumentere erfaring med husdyrbrug, drift af frugtplantager og drivhusdyrkning. Det forventes også, at tilflytteren vil slå sig ned i mindst to år. Han eller hun vil til gengæld få gratis bolig, rejser fra og til øen og løn afhængig af erfaring.

Tjek lige huskelisten – kun mulighed for at rejse derfra ni gange om året
Skal du en tur til fastlandet, bør du hellere lave en grundig huskeliste, inden du vender retur til habitatet igen – der sejles nemlig kun frem og tilbage mellem øen og Sydafrika ni gange om året. 

Ikke et helt så amputeret sted
Selvom øens iøjefaldende indbyggertal ikke synes af meget, er forholdene dog ikke helt primitive. Øen kan nemlig bryste sig af at være indehaver af en skole, kirker, et supermarked, en pub, en café, et hospital, et museum, en golfbane og et turistcenter.

Se også: Oplev Alpernes Venedig

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen